reklama

Kwietnióweczki 2008

Reniu
Dobrze liczysz i ja też;-);-);-):
18.30-19
2-3
7.30-8
11
15
Jak nic 5. A ja bym ją przystawiała częściej ale ona nawet w tych godzinach to się nie domaga jedzenia a jak marudzi to zazwyczaj jak śpiąca no i jak dam pierś to minutka i śpi więc zadurzo nie zje. A na spacerku to jej nie w głowie jedzenie ;-);-):zawstydzona/y: W poniedziałek pediatra więc podpytam. Boję się ze to może być typ niejadka choć ciałko ma już fajniutkie :-D:-D:-D

reklama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......zawias znowu pomyliło mi sie nosidełko z chustą :sorry2: jak mogłam:-(:zawstydzona/y::-D

RENIU jak możesz sie tak wymadrzać

Ada... Sinlac na wodzie się robi.... nie na mleku i do jedzonka innego też można dosypywać... dla dzieci z alergia na białko mleka, uczeuleniem na soj ei na diecie bezglutenowej....:)
chyba jest jakaś strona internetowa... ale ja jeszcze nie szukałam..
a my na spacerek

RUDA to ja wczoraj widziałam taka właśnie mame kangurkę z dzidzią z przodu :-D

no super to wygląda ja też takie mamcie widuję :-)

Boshe jak ja czytam swoje posty to az sie zygac chce tak sie wymadrzam:-D:-D......wybaczcie dziewczyny....ale ja tak naprawde to normalna jestem:-D:-D;-):-p:rofl2:

hehe to nie chodzi o wymądrzanie tylko jak coś wiesz to piszesz i bardzo dobrze :-) a ja też zamuliłam nosidełko :rofl2: hehe a to CHUSTA
ale Renata jest czujna i już nas poprawiła :-D

Tez Cie kocham Ada;-)

Co to za wyznania i to tak publicznie na forum hehe :-)

widzę że humorek mimo pogody dopisuje :-D to bardzo dobrze że chociaż tu można sobie go poprawić
a ja się zastanawiam czy ruszać dupę na spacerek bo to cały czas pada bllllleeeee:wściekła/y:

reklama
No ja mimo tej pogody i tak musze ruszyć dupę do sklepu:baffled: ale cóż świeżości się przyda nie tylko mi ale dziecku hmm...w sumie to też bym chciała,żeby mnie wsadzili do wózka i wozili przykryli dali papu a oni jeszcze czasami płaczą:-D:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry