iwonkablaz
Fanka BB :)
Ada -
no racje, my tu amu dajemy, tulimy, bawimy, wozimy, nic wiecej do szczescia nie trzeba, wiec skąd czasem te łzy?

hehe moja mała właśnie obczaiła że fajnie jet wrzeszczeć
siedzi sobie w leżaku, bawi sie i wrzeszczy na potęgę 
ja zakupiłam nosidełko Infant,niby od urodzenia można w nim nosić, ale bardziej od 3-go miesiąca, próbowaliśmy wsadzać ale Natalce sie za bardzo nie podobało
w każdym razie będziemy jeszcze próbować 
ja tez nie lubie takiej okrutnej pogody, dobrze by było łyknąć powietrza, ale sie nie chce wyłazić
a co to bedzie zimą?
gdzieś mam od teściowej lekturkę o tym całym sinlacu, jak ktoś chętny to zajrze i zdam relacje z czym to sie je ;-)
no racje, my tu amu dajemy, tulimy, bawimy, wozimy, nic wiecej do szczescia nie trzeba, wiec skąd czasem te łzy?

hehe moja mała właśnie obczaiła że fajnie jet wrzeszczeć
siedzi sobie w leżaku, bawi sie i wrzeszczy na potęgę 
ja zakupiłam nosidełko Infant,niby od urodzenia można w nim nosić, ale bardziej od 3-go miesiąca, próbowaliśmy wsadzać ale Natalce sie za bardzo nie podobało
w każdym razie będziemy jeszcze próbować 
ja tez nie lubie takiej okrutnej pogody, dobrze by było łyknąć powietrza, ale sie nie chce wyłazić
a co to bedzie zimą?
gdzieś mam od teściowej lekturkę o tym całym sinlacu, jak ktoś chętny to zajrze i zdam relacje z czym to sie je ;-)

i kupiłam ProSobee sojewe1...nie wiem czy jej podać...nie wiem czy to zje bo nie wiem na ile to jest zbliżone w smaku do Humany sl...eh...
;-)
14 razy to u nas nawet przy bólach brzucha nie było. Teraz to ja w sumie wstaje w2-3 razy w tym raz na karmienie