kasiak_81
Zaangażowana w BB
:-)Witam laseczki :-)
My dzisiaj caly dzien w rozjazdach.. najpierw szczepienie.. dumna jestem z malutkiej bo coraz dzielniej je znosi a oprocz sladu po kluciu i lekkiej opuchlizy nic jej nie dolega.. wazy juz 7150
- moj maly klocuszek..
marudzi troszke bo zeby ja denerwuja.. czasmi tak sie zlapie dlonia za szczeke i ja tarmosi albo raczek jej brakuje do wpychania do buzki- biedactwo, mam nadzieje ze wkrotce sie to skonczy i te kolejne jakos sprawniej wyjda..
Iwonka - naczytalam sie o dyni i chyba tez sprobuje ugotowac wkrotce..
Bylismy dzisiaj tez na zakupach - majatek w miesnym zostawilam :-) od jutra pichcenie..
Pozwolilam tez zajac sie babci (tesciowej) troszke mala i poszlysmy z siostra polowac na ciuchy.. kupilam po paru przymiarkach bluzki 2.. masakra -niby brzuch mi wrocil do normy ale cycki !!! - balony takie ze w niczym mi sie nie podobalo.. (bo od razu wiekszy rozmiar musialam brac.. jak w worku) na jakies zakupy powazniejsze jeszcze musze poczekac
malutka cyrk im taki odwalila ze musieli dzwonic i pytac kiedy wracamy.. mamusia przyszla przytulila i bylo ok 
My dzisiaj caly dzien w rozjazdach.. najpierw szczepienie.. dumna jestem z malutkiej bo coraz dzielniej je znosi a oprocz sladu po kluciu i lekkiej opuchlizy nic jej nie dolega.. wazy juz 7150
- moj maly klocuszek.. marudzi troszke bo zeby ja denerwuja.. czasmi tak sie zlapie dlonia za szczeke i ja tarmosi albo raczek jej brakuje do wpychania do buzki- biedactwo, mam nadzieje ze wkrotce sie to skonczy i te kolejne jakos sprawniej wyjda..
Iwonka - naczytalam sie o dyni i chyba tez sprobuje ugotowac wkrotce..
Bylismy dzisiaj tez na zakupach - majatek w miesnym zostawilam :-) od jutra pichcenie..
Pozwolilam tez zajac sie babci (tesciowej) troszke mala i poszlysmy z siostra polowac na ciuchy.. kupilam po paru przymiarkach bluzki 2.. masakra -niby brzuch mi wrocil do normy ale cycki !!! - balony takie ze w niczym mi sie nie podobalo.. (bo od razu wiekszy rozmiar musialam brac.. jak w worku) na jakies zakupy powazniejsze jeszcze musze poczekac
malutka cyrk im taki odwalila ze musieli dzwonic i pytac kiedy wracamy.. mamusia przyszla przytulila i bylo ok 

mam nadzieję że się rozpogodzi bo dziś znowu sprawy urzędowe mam do pozałatwiania a ty takie deszczysko 
:-) ja tylko jestem przerażona tym poziomem w szkołach nie wiem czy u was też tak jest
Kapi w pierwszej klasie miał tabliczkę mnoożenia i początek ortografii
w drugiej dzielenie zadania z niewiadomymi i cały zakres ortografii i interpunkcji
a do tego nie może mieć niższych ocen niż trójka bo go przeniosą do innej szkoły - bo on chodzi do sportowej 
mała też coś troche marudzi... poza tym sprzedaje już swój głęboki wózek, bo mała nie chce w nim jeździć a spacerówka fajniejsza i nie wiem czy mi sie sprzeda, ciążowych ubranek troche idzie na allegro więc teraz maniakalnie zaglądam czy coś sie sprzedaje haha