Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madziujka pewnie tak jak u Ciebie
. jakbym mogła to przesłałabym Ci troszke
no ale niestety w tym roku musze sobie odpuścić:-(.No ale czego sie nie robi dla Naszych Maluszków:-)
Eno, to ja w ogóle nie ograniczam picia, piję co chwila bo ciągle mam mega pragnienie
Idem na spacer z piesiąm bry zimno, że jak jej zapowiedziałam spacerek, to się schowała, ale musimy, bo Wojtuś przyjedzie po 23.
Z tego co mówił o23.10pociąg będzie w poznaniu, więc mam nadzieję, że na nasze zadupie dotrze przed północą.
Jeżu jak się cieszę.
Trochę mniej się cieszę, że nadal nie możemy![]()
![]()
A jutro z rana na badania i o 14do lekarza, mam nadzieję, że będzie dobrze![]()
Trzymajcie się ciepło.
Przyślijcie mi trochę śniegu bo u nas zimno, ale szaro.
A ja tak kocham śnieg.....:-)
.... jakieś bakterie okropne zadomowiły się u mnie w środku i przez 10 dni biore globulki z antybiotykiem....:-( ale jak ma to pomóc.
byleby do kompa nie siadać......ale czas najwyższy

SŁUCHAJCIE GINEKOLOG MI KAZAŁA IŚĆ W 22 TYGODNIU DOPIERO NA TE BADANIA GENETYCZNE? CZEMU TAK PÓZNO?WIECIE MOŻE?
masakra
ale mój gin powiedzialze to normalne i ze nie ma sie czym przejmować
:-) ja tez ide na usg 4d genetyczne jak skończymy 22 tyg czyli 4 grudnia:-) chcieliśmy z meżusiem na 6 żeby na mikołaja może dzidziuś zrobił nam prezent i sie ujawnił czy jest chłopcem czy dziewczynka:-)
myślałam że jak wróce z badań i zjem śniadanko to zjem coś słodkiego ale normalnie tak mnie zamuliło że na nic słodkiego dzisiaj patrzeć nie moge:-)
(...)
SŁUCHAJCIE OD KILKU DNI MĘCZY MNIE ZGAGA A DZIS RANO DAŁA MI TOTALNIE POPALIĆ PIECZE W GARDLE JAK NIE WIEM COŚ OKROPNEGO..KTO MA NA TO LEKARSTWO?NIE IDZIE WYTRZYMAC PRÓBUJE CZYMŚ ZAPIC ALE TO NA CHWILE CISZA A POTEM ZNOWU WIEM WIEM ŻE W CIĄŻY TO NORMA ALE KIEDY KONIEC?KURDEJEDNO SIE KOŃCZY A DRUGIE ZACZYNA...FACECI TO MAJA ZA DOBRZE ......
NIBY 18 TYDZIEN PONAD ZA MNA A DALEJ TYCH RUCHÓW NIE MASŁUCHAJCIE GINEKOLOG MI KAZAŁA IŚĆ W 22 TYGODNIU DOPIERO NA TE BADANIA GENETYCZNE? CZEMU TAK PÓZNO?WIECIE MOŻE?
(...) JAK TAM WASZA WAGA?JA POSZŁAM JUZ Z 4 KILO DO PRZODU...WAŻE 66 MASAKRA NO ALE SPODNIE DALEJ NOSZE NA 38 TYLKO ŻE LEKKO OPIETE ALE NIE UWIERAJA..RANO W NIE W CHODZE A WIECZOREM NIE MA SZANS...I JESZCZE JEDNO MI POWIEDZCIE.... CZY MACIE MLEKO NA SUTKACH CZASAMI TAKIE ZASCHNIETE?? NO BO JA ZAUWAŻYŁAM ŻE MAM I NIE PAMIETAM JUŻ CZY TO NORMALNE CZY NIE???A JAK WY MACIE TEZ TO KAMIEN MI SPADNIE Z SERCA .... JEJU ALE MY MAMY TYCH ZNAKÓW ZAPYTANIA...

Z tego co czytałam i mój gin to potwierdzał, badania prenatalne robi sie między 13-16 tygodniem. Ja miałam w 13 USG (przeziewnośc karku i kość nosowa)+badanie krwi i po 2 tygodniach drugie badanie z krwi. Wynik był dopiero po drugim pobraniu krwi i wszystko było oko. Ale jak by nie było to amniopunkcje miałam zrobic max w 16 tygodniu...Między 19-22 tygodniem wiem że umawiam się na USG połówkowe...ale może są jeszcze jakieś inne badania genetyczne, dodatkowe? 
i drażni