Dorothy to faktycznie super dziewczynki jak tak grzecznie śpią mamusi i wymęczone nie marudzą po takich bliźniętach to może się chcieć jeszcze dzieci

, a kochana powiedz jak ty im rozdzielasz czułości po równo bo chyba któraś jest bardziej pieszczocha a któraś mniej czy obydwie takie same:-), bo wsumie teraz to one są w takim wieku że pewnie same sobą się będą zajmować i mamusi dadzą spokoju trochę ale nie wyobrażam sobie jak np Twoje sznurki uwieszą sie jedna na jednej nodze a druga na drugiej tak jak moja np jak ja myję zęby jak to z dwojgiem jest poopowiadaj troszkę
Lady moja też lubi muzykę ,a bajki to tak jak Sebcio tylko teletubisie ale właśnie do momentu tego głupiego filmu potem już jej nie interesują i jeszcze uwielbia Dobranocny ogród tu to już jak słyszy początek muzyki to z końca pokoju leci musisz kiedyś Sebcia posadzić przed tą bają napewno mu się spodoba bo to tych samych twórców co Teletubisie, a czy wasze maluch lubią reklamy bo moja jest aparatka jak leci ta reklama bebiko i te dzieciaki się tak śmiesznie śmieją to ta razem z nimi
Bubu ja też nie mogę patrzeć jak ona cierpi i tak się rozżala przed spaniem i narazie odłożyłam to oduczanie już wolę 10 min ją ponosić niż 1,5 godziny ją i siebie denerwować może kiedyś sama dorośnie do usypiania sama w łużeczku
A ja dostałam dzisiaj antybiotyk mam zapalenie trąbek słuchowych, to się doigrałam już wkońcu nie mogłam znieść tego szumu w uszach i zatkanego nosa od tyg teraz będę się leczyć i oby tylko dalej omijało Milenkę to paskudztwo
I jeszcze mam takie pytanie bo widzę że dorothy ty maluchy karmisz o 5,20 tzn dajesz im butlę i co tam dajesz samo mleczko czy jakąś kaszkę ile razy dziennie dajecie mleko swoim dzieciom i czy to jest samo mleko czy z dodatkiem kaszek bo ja daję dwa razy dziennie rano daję 150ml mleka z jedną łyżeczką kaszki robię 180 ale tylko wypija 150ml a i wieczorem tak samo no i w nocy sobie raz albo dwa razy possie cyca ale tam nic praktycznie już nieam to tylko chyba bardziej dla zaspokojenia ssaka bo już 2 miesiące bez smoczka jest sama wyrzuciła go jak ząbki jej szły, czy myślicie że to jest za mało mleka w diecie dziecka ?