Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szkoda gadac. Tak wogole to mnie dzis tez wkurza , wlasnnie przed momentem skonczylam drzec pape na niego a co niech ma ;-)teraz siedzi cicho jak mysz pod miotla glupek ... ja tam sie nie lituje.SILKA moj chrabia tez potrafi przesiedziec caly dzien nic nie robiac i ma w nosie tyle tylko ze ja mam ogromna pomoc od moich dziewczynek .. one naprwde mi bardzo duzo pomagaja .. ale jedno wam powiem dziewczyny jak nauczycie tak bedziecie mialy wiec nie ma co ustepowac niech sie gnojki biora do roboty.Adus moj jak by mi przynios po takim czasie bulki to bym mu je chyba do gradla wcisnela w calosci
moj chlop juz nawet nie probuje takich sztuczek.A tak na marginesie ze mnie to niezla cholera i to moje chlopisko wie ze jak sie wsciekne tak porzadnie to nawet miesisc sie nie odezwe ..a ciaza kurczeeeee to taki okres w moim zyciu ze mam cholernie duzo silnej woli wiec niech lepiej siedzi cicho i bedzie posluszyn bo biada.No to by bylo tyle:-)z tych smutow. A teraz cos milszego bylam dzis na wizycie w szpitalu zrobili mi USG ale doktorek hindus nie chcial powiedzic co siedzi w moim brzuszku wiec musze sie wytrzymac do czwartku gdyz w czwartek czeka mnie usg juz w Polsce , wiem tylko tyle ze dzidzia jest duza wazy prawie pol kilo .. ale i na to biore poprawke gdyz ci lekarze to tu sa dosc dziwni tzn . chcialam powiedziec nie do uczeni.:-)
, u mnie spokojnie jak narazie:-)
, no i badz wyrozumiala dla ukochanego w koncu ma kobiete w ciazy:-);-)

jak nigdy dotad albo dostaje ataku smiechy ale to takiego dzikiego
, co ani jedno ani drugie dobrze nie wplywa na meska polowe