Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

na szczęście to już ostatnie, ale i tak nie powinnam narzekać bo byłam tylko 2razy dziś będzie 3
takize mnie leń

Ale mam nadzieje że uda mi się tam dostać na poród.

jestem bardzo szczęśliwa i mimo strachu nie mogę się doczekać już porodu!!!
dlatego włączam się do pogaduszek z przyszłymi mamami!!Tak Silka niestety w moim malym miasteczku daje sie w koperte tez 1000 nawet jesli jest to szpital publiczny plus koszty pielegniarki 250 zl i raczej rodzinne porody nie wchodza w gre, takze na to samo wychodzi tylko w tej klinice to legalnie:-)moze zart, ale chcem miec wszytko jasne maz ze mna moze byc w pokoju itd.U nas nie ma odwiedzin.Nie jest za ciekawie, gbym chciala wam opisac jak wszystko jak mnie tu potraktowali to dnia by blo za malo, zle wspomnienia i dlatego nie bede sobie szarpac nerwow.

Jak tak można ?? Ale co ?? Trochę nie rozumiem... Wszyscy o tym wiedzą, jest to oczywiste i nikt nic z tym nie zrobi
A co by było gdybyś nie dała tego tysiaka w kopercie i dla pielęgniarek
Katja, no szok po prostu 

Ale chyba każda z Nas tak ma czasami 

A tak serio to serio zupełnie nic innego ze mna sie nie dzieje
Strasznie zapominalska sie zrobiłam, jakoś zupełnie nie umiem się skupić na niczym. Już sama sie na siebie denerwuje za to, ale generalnie jakoś tylko mam powody do śmiechu.

nie masz humorku?
a i nie mam bilansu na zajęcia... mam nadzieje ze od niego nie zależy zaliczenie.... do wieczorka buziolki