reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
LADY LADY zdrówka szczęścia i miłych chwil na porodówce !!!

Ja umęczona dzisiaj po wywiadówce w szkole (i jeszcze miałam przedstawienie na dzień Babci i Dziadka w szkole - dużo ludzi i hałas, pójde chyba zaraz spać:(

Hej Mirella ja od tygodnia na L4 i nie wiem co ze sobą zrobić, w pracy chceli mi podrzucać robotkę ale powiedziałam ze za słaba jestem ... co ja nie chce na L4 zasówać, teras musze odpocząć i wyluzować sie bo "pracusia" sie dopiero zacznie w kwietniu, a szef to by myślał ze przed porodem wpadne obrobie się na mailach , skocze na porodówkę i wieczorem wróce do roboty nadrobić czas :)) takie miałam wrażenie jak chodziłąm do roboty , ale jak miałam bóle brzucha i ginio kazał się oszczędzać wiec nie broniłam się przed L4. Zresztą mam daleko do pracy z 1 h autobusem i nikt nie widzi ze w ciąży:( kobieta (a brzuchol duży)

ASIAKOW to miłego odpoczynku.....

no i widzicie czytam o MIRELI i zapomniałam napisać

WITAJ wśród nas....:-)

w związku z tym,że mnie opuściłyście idę na allegro popatrzeć na łubranka...

LADY STO LAT!!! STO LAT!!! SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN!!!!

Masiek no zobacz paskudy sie nabijaja:-);-), a czy ja przy nastepnym miocie moglabym jamniczka;-):-D, Ty sie nie martw takie durnowate sny to normalne:tak: bo teraz juz za duzo myslimy o porodzie:happy2:

Mirelka witaj

Witam reszte "starych" kwietniowek;-)

dzisiaj plecki bola ale to juz chyba ten wiek:-D, no i jutro z rana do lekarza ciekawe co mi powiedza:-D

Kasia a ja mam pytanko, jaka Ty torbe do szpitala bierzesz? bo wiesz co w Polsce na te 3 dni to mozna sie pakowac, ale tutaj wypuszczaja po 4 godzinach i nie wiem ile par kiecek mi sie przyda:-D, moja kolezanka urodzila teraz w sobote ale jeszcze nie mialam okazji z nia o tym pogadac, no i chyba od razu mamy brac ciuszki dla dziecka i fotelik:baffled:? moze Ty juz cos wiesz?

Hej laseczki :happy2: Witam się z wieczorka:-)

Aduniu króliczku smacznego :-D

Renia, chyba żartujesz, że po 4 godzinach wypuszczają do domu, prawda :confused::blink:
Ja już po kolacyjce... Wszamałam płatki z mlekiem ( od 2 tygodni to moje główne pożywienie... Jakąś chcicę mam na mleko i wszelkie jego przetwory ) A teraz sobie oglądam na Allegro co tam na Walentynki mają bo trza już się rozglądać za upominkiem dla Ukochanego :-D

Lajlunia chyba imprezuje od rana i nawet dziś nie zajrzała... Pewnie specjalnie, żeby flaszeczki nie stawiać ;-):-D

A co reszta Kwietnióweczek porabia ??

reklama
AngelaDJ witaj.

Adunia, no właśnie... Jak tak można :no: No co za solenizantka no !! ;-):-D:-):-D;-):-D

A mi się właśnie spać zachciało :dry: A na Piotrka muszę czekać, bo w pracy dziś do późna i obiadek muszę Mu podgrzać bidulkowi :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry