reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Ada, pomysł z kolacyjką fajny :tak: No, ale ja to zupełnie nie wiem cio mam wymyślić:confused: Chyba jakiś drobiażdżek kupię... Jakiś słodziakowy... I już :-):happy2: Normalnie, to pewnie bym coś EXTRA zaplanowała na Walentynkową nockę, ale niestety w 8 miesiącu już będę i żadne wymyślne pozy w grę nie wchodzą :wściekła/y::no::wściekła/y::-(;-)

Sila ja właśnie planuje kolacyjkę pełno swieczek w pokoju i drobiazg słodziakowy i starczy ale na przytulanki niech nie liczy bo nie da rady:tak::tak::-):-) ewentualnie może dostać buzi w policzek;-):-)

no ja już po zajęciach:baffled: ale żeście naprodukowały aż 3 strony a niebyło mnie chwilke no, dobra to teraz ja ide na kolacyjke a właściwie obiadek bo zapomniałam że dzisiaj zjadłam tylko śniadanko i potem 2 jabłuszka i na zajęciach zgłodniałam:zawstydzona/y: to jak z nich wyszłam kupiłam sobie rurki z adwokatem:szok: i zjadłam pare żeby mieć siłe dojechać do domciu:tak:

Czesc Kozy:-D:-D:-D

Renia ja tam biore mala walizke na kolkach...nie przesadzaj ze 4 godziny .. no chyba ze na wlasne zadanie wyjdziesz ja biore jedna koszule do porodu ktora pozniej wyrzuce do kosza i jakies 2 na zmiane suknie balowe :-D fotelika i ciuchow na wyjscie nie bierz tylko staremu naszykuj ... a tak wogole to co ty nie dostalas rozpiski co masz wziasc do szpitala?

No fakt Masiek ja przy nastepnym miocie tez chce ale nie jamniczka a buldozka francuskiego:-D

Silka ty juz nie rob z siebie starej kozy co z chlopem pofikac nie moze w walentajny:-D:-D:-D:-D

Adunia jak samopoczucie widze ze w normie to dobrze.. kiedy ty wlasciwie jedziesz do siebie ????;-)a gdzie ty wogole planujesz rodzic???

Czesc Angela fajnie ze do na dobila czym nas wiecej tym weselej ;-)

a gdzie reszta kwietniowek sie podziewa????

Witojciez z wiecora:-)

Moje chłopoki śpią, wiec jestem:-)

Maja mniam te rurki:-)
Kasia myslisz ze 2 suknie balowe wystarczą:confused::-D
Silka ech no co Ty, z mężem w walentynki fikaj jak najbardziej. Całą ciążę fikajcie ile się da, bo potem te 6 "magicznych" tygodni kiedy całkiem ni da rady bedziesz przeklinać:-D Oj jak bym sobie pofikała choć chwilę:-p:cool2:
Renatko, Kachurku:happy2:
Lady a Ty gdzie, a:confused:

AngelaDJ witaj:-)

Witojciez z wiecora:-)

Moje chłopoki śpią, wiec jestem:-)

Maja mniam te rurki:-)
Kasia myslisz ze 2 suknie balowe wystarczą:confused::-D
Silka ech no co Ty, z mężem w walentynki fikaj jak najbardziej. Całą ciążę fikajcie ile się da, bo potem te 6 "magicznych" tygodni kiedy całkiem ni da rady bedziesz przeklinać:-D Oj jak bym sobie pofikała choć chwilę:-p:cool2:
Renatko, Kachurku:happy2:
Lady a Ty gdzie, a:confused:

AngelaDJ witaj:-)
czesc
no bo wiedzisz my z Renia mamy ten luksus i zapewnione to w wysokim standardzie opieki szpitalnej uk i ie ... ze Renia dluzej niz 4 godziny w szpitalu nie pobedzie a ja sie wlasnie tak zastanawiam i nie wiem na co sie zdecydowac ale chyba pobede 16 godzin dluzej noiz Renatak:-D:-D:-D ale na motalam :-D:-D

Kasia - no takse patrze i wszystko jasne:tak: wrocław.... śląsk i stąd te kozy:-D:-D:-D ale z was świntuchy tylko fikanie wam w głowach:errr::-D:-D ale skoro jesteśmy w temacie to powiem wam że nam już nie wygodnie i cza jakąś dobrą ( wygodną ) pozycję znaleść:-D no bo wiecie ja mam już spory bęben i mój małżon też:-D:-D więc nam brzuchy przeszkadzają:zawstydzona/y::shocked2::shocked2::-D:-D:-D
a tak na poważnie to ja i Sila w walentynki będzie już w 33tyg a od kiedy niemożna fikać:confused::confused::confused:

luckymama - to zapraszam na rurki z adwokatem do mnie:tak::-D wiecie specjalnie dla was to dzisiaj taką promocję zrobię że ho ho:-D do każdej rureczki gratis dodaję 0,5kg wagi bo ja mam już za dużo, to jak która jest chętna:confused: która idzie na pierwszy ogień:confused::-D:-D

reklama
nie no Maja fikac mozna do konca oczywiscie jak sie dobrze czujesz i masz ochote ... brrrrrrrrrrr bo ja np. nie mam :-D:-D a od 37 tyg to juz terzba fikac 3 razy dziennie :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry