A
ada04
Gość
Ja planuję romantyczną kolacyjkę przy świecach na walentynki a prezent nie wiem cio???????????????????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No, ale ja to zupełnie nie wiem cio mam wymyślić
Chyba jakiś drobiażdżek kupię... Jakiś słodziakowy... I już :-)
Normalnie, to pewnie bym coś EXTRA zaplanowała na Walentynkową nockę, ale niestety w 8 miesiącu już będę i żadne wymyślne pozy w grę nie wchodzą 

:-(;-)
:-):-) ewentualnie może dostać buzi w policzek;-):-)
ale żeście naprodukowały aż 3 strony a niebyło mnie chwilke no, dobra to teraz ja ide na kolacyjke a właściwie obiadek bo zapomniałam że dzisiaj zjadłam tylko śniadanko i potem 2 jabłuszka i na zajęciach zgłodniałam
to jak z nich wyszłam kupiłam sobie rurki z adwokatem
i zjadłam pare żeby mieć siłe dojechać do domciu

fotelika i ciuchow na wyjscie nie bierz tylko staremu naszykuj ... a tak wogole to co ty nie dostalas rozpiski co masz wziasc do szpitala?

Oj jak bym sobie pofikała choć chwilę

czescWitojciez z wiecora:-)
Moje chłopoki śpią, wiec jestem:-)
Maja mniam te rurki:-)
Kasia myslisz ze 2 suknie balowe wystarczą
Silka ech no co Ty, z mężem w walentynki fikaj jak najbardziej. Całą ciążę fikajcie ile się da, bo potem te 6 "magicznych" tygodni kiedy całkiem ni da rady bedziesz przeklinaćOj jak bym sobie pofikała choć chwilę
Renatko, Kachurku
Lady a Ty gdzie, a
AngelaDJ witaj:-)

ale na motalam 

wrocław.... śląsk i stąd te kozy

ale z was świntuchy tylko fikanie wam w głowach

ale skoro jesteśmy w temacie to powiem wam że nam już nie wygodnie i cza jakąś dobrą ( wygodną ) pozycję znaleść
no bo wiecie ja mam już spory bęben i mój małżon też
więc nam brzuchy przeszkadzają