reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
KASIU będę rodzić razem z rodzicami:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

u siebie pod warszawą rodzę bo tam mieszkam tu przelotem już umowilam sie z mą ginką oj nie widziałam jej 2 miechy....ale ide do niej 25 lutego bo ma urlop a wracam w przyszłym tygodniu z moim lubym
No ja to czarno widze :-(przeciez masz blizej doWrocka a i w Walbrzychu porodowk i to nie najgorsza .. aI Olawe masz blizej tam to juz luksusik ....ja bym na twoim miejscu nie rodzila za blisko domu hihihi

KASIU tu walbrzych i swiebodzice sa ok teraz najlepsze ale tu całkowicei nie możliwe to jest z moja rodziną rodzić....:-D:-D

rodzę tam bez dwóch zdań tam mieszkam zresztą to norma nawet nie dopuszczam myśli,że tam nie rodzę tam mamy mieszkanie życie firmę a nie jadę do warszawy tam jest jeden szpital tylko w tej pipdówce ale za to ginekologia i porodówka ponoc spuper wyposażona i pytałam parę osób i każdy chwali

także jestem tam bez dwóch zdań a robiłam już wywiad o tej porodówce i niby jest ok więc się nie boję niczego a poza tym czego tu niby sie bać phi.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Mieszkam pod warszawą i tam rodzę do wawy mam 50 km
ale nie będę jechać do warszawy bo w tej mieścieni jest szpiatl z wyposażoną dobrze porodówką i tu mieszkamy mamy mieszakanie firmę więc rodzę i mieszkam tu

moi rodzice mieli plan że urodzę tu(naiwniacy)ale to z nimi nie możliwe choć podejrzewam że rozwarcia bym szybko przy nich dostała:-D:-D:-D i akcja porodowa by poszła szybko....:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry