reklama

Kwietnióweczki 2008

Cześc Dziewczynki to tylko Ja :)

Sorki ze wczoraj sie nie pojawilam nie wiem jak wy ale jak mnie u Ws nie ma na horyzoncie to mama wyrzuty sumienia haha :)

BYłam wczoraj u lekrza niesety nie u mojeje bo moja w soboty nie przyjmuje.... i na dodatek trafiłam na faceta.. i mnie uspokoil wszystko jest w porzadku.... w normie mi sie wydaje ze brzusio na dole bo mama takie ulozenie a jak jestem najedzona bardzo to zoładek wypchany jest to i brzusio wiekszy.... i mam na szpic taki do przodu...nie rozlewa mi sie na boki jak przy dominiku stad mi sie zdaje ze na dole jakos... cale szczescie akmien spadl mi z serca bo naprawde sie balam myslalam o najgorszym ale jak wszystko ok to to co tesciowa mowila puscilam w kanal... lekarz mowil ze zdaza sie ze ze dziecko moze sie owinąc pępowina ale na to maja wplyw rozne skutki... a ze moja tesciowa 30 lat temu miala to zdazenie i pomyslec ze medycyna nie byla taka jak nasza i ze nie bylo takich usg to wiecie....roznie to moglo sie wydarzyc w jej przypadku ...no ale fakt juz jej powiedzialm nby sie wyladowac ze nie powinna mi byla takich rzeczy opowiadac maial lek to mogla powiedziec zebym poszla do lekarfza a nie opowiadac mi historie ktora przezywałam do wczoraj przez to sapc nie moglam i sie balam i ciagle sprawdzalam czy mala kopie.... oomk to rodzical zamkniety....

ADA---wiesz jak bedziesz mieszkac gdzie indziej pod warszawa tam gdzie nie nejstes zameldowana to wazne jest zeby zaraz po porodzie dzidziusia...udal sie mąż wraz z numerem pesel do przychodni i umowe tam podpisal... ja tak wlasnie mialam i to ma zrobic zaraz po porodzie twoim bo polozna przychodzi do domu tam gdziesz masz adres podany....gdzie mieszkasz.... mysle ze nie bedziesz miala zadnych problemow ze sie nic nie zmienilo....

BRATKA--- no pewnie ze mozemy sie spotkac poobgadujemy nasze kwietniowki hihihihi i porównamy brzuchole :) Moze jeszcze ktoras bedzie w lutym we wrocku??? i do nas dolaczy?????????????

MASIEK---fajnie ze tak myslisz o takich mamach :)i ciakwa jestem twojej histori z tym przesunieciem porodu co prawada zrozumialam co nie co...ale nie jasne dla mnie jest jeszcze twoja przyczyna wczesniejszego rozwiazania.. nadcisnienie masz?ciagle? i to dlatego ?

LUKY---Boze Ty nie mozesz byc sama w domu! zadzwon po kogos...moze to z oslabienia ale wiesz... nie zostawaj sama z dziecmi.... az sie zleklam....uwazaj na siebie.....

RENIA---Ty to zawsze tylko na sekunde...

KASIA---a Ty to nie lepsza od Reni hihihi

MADZIUJKA---gratulacje dla kolezanke coraz to lepsze wiadpmości tu są :)

NIEBO---co sie z Toba dzieje?

U mnie wczoraj tez tak wialo jak nie wiem co i koło 21 wyłączył się prąd pewnie jakas awaria dopiero o 5 nad ranem został włączony i teraz w ciągu dnia od czasu do czasu jeszcze wylanczaja jakaś niezla awaria......

a tak poza tym naszczescie mam sie ok :)

SILA---Z chęcia bym się zamieniła z Toba datami porodu...jeju już chciałabym mieć to za soba tak sie nie moge doczekać :) mi jeszcze zostało 11 tygodni.....

reklama
O proszę pojawiła się nasza gwiazda...lady ja przez twą teściową też nie spałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

szkoda,że na luty bo ja mam blisko do wrocka autobusem godzinka i jestem ale BRATKA przyjedzie w lutym ale w wakacje to się spikniemy co...razem z dzidziami Lady co ty na to....Kasia też przyjedzie ma to w planach e co faj nie by było...

NIEBO musi biedna leżeć musi oszczędzać się razem z chłopakami...bidulka

A LADY dzięki ale powiedz mi samą dzidzię zapiszę ja chyba nie muszę z nią????Bo ja chodzę prywatnie a zapisana jestem w miesjcu zameldowania i niechce mi się tego zmieniać...ale wiesz co podejdę tu do przychodni i popytam

ADUŚ--- NO pewnie że możemy sie spotkac w wakcje z dzidziusiami jestem za jeju juz sie nie moge doczekac....ale wczesniej tez mozesz nie musisz w lutym mozesz teraz jak chcesz sie ze mna spotkac... o ile masz czas checi i dobre samopoczucie.... skoro masz tylko godzinke do mnie???? heheheheheh :)

a co do przychodni to ja mowie o panstwoej i nie musisz iscisc z mala tylko z zjej peslem... i ze swoim ...wypelniasz ankiete taka formalnosci....i Ci karte zakladaja ja tak mialam i tak mam zawsze jak chce zmienic [przychodnie....Ty tez tam mozesz nalezec.....

Dziewczynki ide obiadek gotować nawet nie zauważyłam że już 13:30 szok a ja nic jeszcze nie zrobiłam....lece miłego dnia pojawie sie troszku pozniej a najpózniej już wieczorkiem! buzka miłego dnia

Kaszanka i różne tego typu rzeczy jak: parówy, salceson, ozorki, wątróbka, zupa czernina z krwi kaczej, mózg małpi, kalmary, małże, skóry zwierzęce itp to dla mnie niejadalne rzeczy:no:

Aduś:-D:-D:-DMąż niesamowity, pewnie niech sie napala na opiekę, na początku korzytaj ile wlezie i odpoczywaj:-)

Dzien dobry jest tu kto dzis, u mnie snieg pogoda nie na spacer. Corki na rodzinach u kolegi, a ja nudy rozmyslam.Mi nudnosci jeszcze nie przeszl,a nie wspomne juz o zgadze w ogole malo jest potraw ktore mi smakuja:(, moglabym zyc z ta ciaza na warzywach oraz owocach.Ale tak sie nie da.
A wy co porabiacie, macie jakies pomysly abysmy sie troche rozweselily?????????
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry