Bratka25
Kwietniówki 2008
Renia, jak Ty mi zdzielisz po plerach to na pewno naturalnie nie urodze hehe

Lady, czuję sie przekonana i jak tylko nie bedzie przeciwskazan to bede chciała rodzić tak jak Bozia przykazała

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Renia, jak Ty mi zdzielisz po plerach to na pewno naturalnie nie urodze hehe

Mam koleżankę waga 45 kg, wzrrost 156 a rodziła już drugie dziecko jak matka polka plusk 5 min i dzidziuś 3,700. Nie ma reguły. A jak człowieka pokroją to jest nie za ciekawie. Ja po głupiej operacji wyrostka- ranka na 2 cm- najpiewr rzygałam 24 godziny po narkozie a potem nie mogłam się wyprostować przez tydzień tak ciągnęło, a co dopiero nosić brzdąca. Ja tam się będę bronić rękami nogami przed cesarką, chociaż nigdy nic nie wiadomo bo najważniejsze jest zdrowie dzidziusia.

, więc jak już przychodził to stawałam w korytarzu, dawałam buziaka i kapcie – jakoś się odzwyczaił
, zycze zdrówka, spokojnie sobie wysiaduj:-)

ja to bym chyba już tak nie potrafiła, choć jak się naczytam to odważniejsza będę. Mam nadzieje ze się szybciutko małż puknie w główkę i przeprosi:-)