Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
welcome Ingrid;-)Wielkie dzieki Kasia!!!
Ja sobie z tych informacji również skorzystałam i juz zrobiłam listę na paczuszkę z Polandu.
Ingrid jak masz gdzies w poblizu tesco zobacz w tesco .. powinny byc maternity towels i gatki jednorazowe .. zanjdziesz to na polce z art. dla dzieci..a ja nie bedziesz mogal zanlesc to mozesz je zastapic zwyklymi wielkimi podpachami byle by nie mialy tej ,,plastikowej,, faktury jak alweys( bo sie odparzysz )No to jestes juz Iza technicznie przygotowana. Ja sie własnie mobilizuje do wyjscia w miasto w ramach spaceru i sprzeniewierzenia czasu (mój miły bedzie w domu dopiero ok północy). Kupie dzidzi przewijak i kto wie moze jeszcze cos tak z rozpusty. Grzechotek nie kupuje- na początku maluszek i tak ich nie kuma a poza tym trzeba dać szansę wykazania sie ciociom i wujkom.
Nie mam tych podkładów poporodowych. Nigdzie ich tu nieznalazłamale za to kupiłam takie wielgachne podpaski- moze wystarczą.