ka32sia
Mamusia z piekła rodem
Witam się z rana:-)
U mnie nocka tragiczna. Wstawałam 5 razy do kibelka i tak całkiem juz o 6,30
Coś czuję ze Matysia się obróciła ale nie jestem pewna. Kopie mnie pod żebrami strasznie mocno jak wcześniej i teraz nie wiem
Domisiowi zębiszcza idą i strasznie sie bidul męczy w nocy. Lucky szaleje.T już się przygotowuje do wyjazdu pełną gębą:-)Wczoraj mi powiedział ze za mną teskni i że chce ze mną więcej rozmawiaćA ja z nim jestem cały czas i ciągle rozmawiamy
Bidul
normalnie nie wiem skąd ten nadmiar uczuć:-) Ale miłe to bardzo:-)
Iza avatarki to dla mnie zmienna rzecz bardzo. Ostatnio jakoś nie miałam weny ale już wyszukuje nowe;-) Uważaj na siebie dziś;-)
Kasia i jak R
Lady pokaż jak tort wyjdzie;-):-)
Witam Katja, Madziujka i wszystkie kozki![]()
LUCKY masz bardzo madrego i wrazliwego synka ... super .. wysciskaj go od ciotki
Bidul Domis sie strasznie meczy.. chyba dosc pozno mu te zebiska ida ale .. to dobrze beda zdrowsze .. u mojej Julki zebiska sie rzucily w 3 miesiacu w 9 byl koniec z zabkowaniem cala japa zebow a od 10 zaczely sie sensacje z pruchnica... plakalam jak bob nad nia.. na nic moje dlugie karmienie piersia i cackanie sie.. ale teraz juz jest wszytko oki po pruchnicy ani sladu....R. smutasny;-)robie wszystko aby jako tako sie czul ..ale ta cala sytuacja jest dla mnie tez dolujaca .. dzis wstalam o 7 rano bo spac ie mogal gdyz caly czas moje mysli kraza wokol jednego... jak mozna:-(oki reszta na zw.
Oki ide dokonczyc mycie okien z moja corcia na spolke..... kochane dziecko pomaga mi jak moze:-)

A ja z nim jestem cały czas i ciągle rozmawiamy
normalnie nie wiem skąd ten nadmiar uczuć:-) Ale miłe to bardzo:-)

Az nabrałam ochoty i dziś się wybiorę :-) No i też chce dzis a najpóźniej jutro skompletować wszystko dla Natalki, ale kurna codziennie coś do listy dopisuje a wydawałoby sie że już większość jest
, mam nadzieje ze jakos przezyje, ale dzieki za info

:-):-):-)