Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a mnie i psie na spacerku deszczyk złapałNo dobra idę do bankomatu, z tym grubym dupskiem się ruszę i zobaczę, czy może już wpłacili. I przy okazji wybiegam pieska, może nawet do lasku się przejdziemy bo słoneczko ładnie świeci![]()

Reniu jaka tam z Ciebie starsza Pani

jakbyś była starsza Pani to bys dzieci juz miec nie mogła

nie no twój synuś to potrafi rozbrioć tymi pytaniami i Asi też nie lepszyMadziujka ja tam sie juz nie oszukuje,a wiesz czemu?
Syn mnie sprowadza na ziemie pytajac- Mamo a jak bylas mala to byly telewizory?, albo -ale ten samochod to staruch ( 1999rok prod.), a jak byla wojna to ile mialas lat?
, i ja mam jeszcze miec zludzenia?
Poczekaj madziujka niech tylko Corcia zacznie mowic![]()

Lady niestety musze Cie zmartwić...jutro ide na badania jejuuuuuu... nie chce mi sie wczesnie wstawac mam robione miec obciazenie glukoza 75 szkoda ze podczas pobytu w szpitalu mi tego nie zrobili.... mam nadzieje ze nie bede musiala tam siedziec ze dwie godzinki ..... a po jutrze w srode mam wizyte u lekarki.....na usg i ogolnie kontrola az sie boje co powie na wiesc ze sama sie wypisalam ze szpitala w sumie bym nie mowila ale niesety musze wziasc ze soba moj wypis ...a tam wszystko pisze.....

bedziesz musiała tam siedziec iczekać te 2 godz zeby ci pobrali krew po tej glukozie
weź sobie jakąś gazetke do poczytanie to czas szybciej leci
wiem z doświadczenia bo piłam to aż 4 razy....;-)

mam nadzieje ze Cie ten grad bardzo nie obil
no moja psia tez lubi sobie tak pobiegać i poszaleć i ja ją puszczam na trawce pod blokiem, bo niestety laku obok nie mam
Iza a tak właściwie to może ty sie zaczniesz zbierać na porodówkę co

bo my łeb w łeb idziemy , a wy tylko mnie wyganiacie