reklama

Kwietnióweczki 2008

właśnie doczytałam że masiek ma już swojego Leonka przy sobie Masiek grtulacje ja też już myślałam że wyjdę z Milenką ale jeszcze chcą żeby została w brzuszku do 38 tyg a potem dopiero przyszła na świat

Lady ja tez się dziwiłam ale t mozę jest spowodowane tym że mi dali rozkurczowe leki ze ja jestem po poronieniu i moja lekarka spanikowała zęby dotrwać do 38tyg to już bedzie bezpiecznie , a znając życie to bede rodzić po terminie jak tak

reklama
Iwonka, to właśnie jest tak cholernie słodkie :) A że ja lubię słodkości, takie na granicy ulepka, to jest coś akurat dla mnie hehe.
Fajnie my się tu motywujemy do robienia różnych pyszności. Nie ma to jak grupa wsparcia w lenistwie i wygodnictwie :)

Czesc lasencje musze cos napisac,bo widze ze jestem w 9 okienku i nie wierze nie dawno zaczynalam pierwsze.
Masiek sliczna dzidzia.
Izablinda sliczny synus tgrysek.
I nic ciekawego u mnie sie nie dzieje przygotowania do komunii coruni,a poza tym 20 marzec wizyta u ginka.Zaczynam sie bac i to nie na zarty.OKROPNIE

Witam sie....idę poczytać co tam napisałyście dziś....ale powiedzcie mi jeszcze jedno zanim się zanurze w lekturze mogę cos wziąść na biegunkę....bo dostałam dziś:baffled:

dziewczyny jesteście niemozliwe:-D:-D:-D:-D:-D non stop o jedzeniu...:-p:-p:-p no chyba zrobie te wafle bo tyle się o nich naczytałam,że nabieram powoli apetytu na nie.....

masiu - gratuluje mocno ślicznego syneczka - pamiętaj każdą chwilę bo czas tak szybko leci i nim się obejrzysz to będzie Tobie wyjadał kurczaka z piekarnika jak moj mati:-D

dziewczynki Wam wszystkim szybkich porodów - nie mogę uwierzyć ze tak niewiele już czasu zostało do najpiękniejszych spotkan w Waszym zyciu:tak:

a powiedzcie kochane ze tak się spytam:sorry2: co jest z silką?
pozdrawiam Was mocno

mama kwietniowa 2007;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry