A
ada04
Gość
Agunia będzie dobrze już byś chciała 20 godzin rodzić....:-):-):-) na pewno szybko synka utulisz ale daj nam znać jakoś....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-):-):-) a tak serio to mozesz spróbować smecte.....to znając moje szczęście to pewnie mnie przegoniszHa! i kto wie moze przegonisz (albo pogonisz) Maje, bo my ja tu wytypowałysmy na następna do przecierania szlaków :-)

a mój synuś chyba się nie śpieszy

;-)no juz trzymamy zaciśnięte kciukaskiTo trzymajcie kciuki!!!!!!!! W szpitalu mam byc o 7;30

chyba jeszcze nie rodzisz

ludzie non stop cos ostatnio....wiecie ze jak chodze po schodach to mi sie brzuch obija o nogi tak jakby mi przeszkadzal....

ale dziś popsułam znowu kolejny zamek tym razem w spodniach.....bo już mam w dwóch kurtkach i teraz dochodzą spodnie....ale przez to,że się obnizył tak....już nie długo nie będę miała żadnego dobrego zamka....
juz nawet ostatnio jak sie do mnie nie mogla dodzwonic bo dzwiek mialam wyłączony i nie słyszalam tel to stwierdzila ze juz pewnie rodze
;-)

przedtem jak chciałam to mi powiedzial ze po co jak i tak to nie skutkuje
normalnie dostał ochrzan bo to przecież o przyjemność chodzi jak potem 6tyg postu
;-)
a nie tylko o wypędzanie dzidzi
ach ci faceci tacy nie domyślni
;-)