reklama

Kwietnióweczki 2008

quote=masiek;2143716]no to dalej do robotki kasiu:))

aż sie poryczałam, cholerne koscielne państwo.[/quote]

nieee bom leniwa i sie nie nadaje..........

nie becz bo mleka bedzie malo teraz musisz prowadzic malo stresujacy tryb zycia.....................................zarejstrujecie spokojnie nie wszytko na raz przeciez dopiero ze szpitala wyszlas .MASIA wyluzuj :-D

reklama
dziekuje za smsy, glownie od Lady, nie mialam telefonu w szpitalu się ładuje ale chyba mam rachunek nie opłacony i dzwonic nie mogę:(

A TAM MASIU NIE MA ZA CO.... SIOSTRE FAJNA MASZ WIDZE :)

nooo wedlug przyslowia

,,:-Dmyslal indyk o niedzieli a w sobote leb ucieli,,:-D

ja juz tez sie zastanawiam czy za tydz. to ja bede w domu czy moze w szpitalu .. a najlepszy jest moj malz .. ten to planuje ...lohohoh

MAM WIESCI OD MAI

HELO NO WLASNIE MICHAL NIE MOZE SIE ZDECYDOWAC RANO POLOZNA JAK DOTKNELA MOJEGO BRZUCHA POWIEDZIALA ZE DZIS ZACZNE RODZIC I NA KTG SKURCZE CO 5 MIN ALE PRZESZLO TERAZ CZEKAM NA WYNIKI BADAN I JAK BEDA OK TO O 14-EJ MNIE WIPISZA TO BEDE NA BB BO JA TEZ SIE STESKNILAM ZA WAMI I NUDNO MI TU SAMEJ

I TO JEST NAJGORSZE TAKIE NIBY COS SIE DZIEJE ZACZYNA SIE POROD CZLOWIEK MYSLI ZE TO BEDZIE JUZ LADA CHWILA A TU... PAUZA.... AJJJ.. NIECH TA mAJECZKA MA TO JUZ ZA SOBĄ.... MOZE MICHAŁEK CHCE PRZYJŚĆ NA ŚIOAT W PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY :)

no to dalej do robotki kasiu:))

aż sie poryczałam, cholerne koscielne państwo.

MASIU NIE PŁACZ NIE DENERWUJ SIE TO NIC NIE ZMIENI A MAŁY TO WYCZUJE .....I ZE STRESU MLECZKA MNIEJ BEDZIE..... GLOWKA DO GORY PREDZEJ CZY POZNIJ TO I TAK TO ZALATWICIE LADA DZIEN DOJDZIESS DO SIEBIE.... NIE PLAKKAJ NAM TU.....<TULI>:tak:

Chałupe posprzątalam cała o matko myslałam że konca nie bedzie widac....ze ja sie "pomocy domowej nie dorobiłam" hahahhhaha albo ze tez moj ojciec na Prezydenta chociaz nie szedl hahahahahahaahahahahahahha

NiaNia nic sie nie martw do 3 razy sztuka:-) u mnie udalo sie za 3 razem tak bedzie Maks jestem heppy nie mowiac juz o moim mezu ktory zeswirowam na ,,maksa,,
no fakt jakos chyba jestes jedną z nie wielu ktorym sie udal koleiny chlopak .. ale co tam fajnie miec parke ale tez fajnie miec 2 takie same:-D:-D:-D..ze tak powiem:-)

Ja tez sie boje tego czasu po porodzie ...ale z tego co pamietam po drugim porodzie chyba szybciej sie otrzasnelam z marazum....wiec nie martw sie napewno dasz rade ...........dammmmmmmmmmmyyyyyy rade;-)

hihihi ooo nie ja juz nie wchodzę w tą akcję 3 razy, nie ma opcji :-) Teraz juz tylko powrót do formy i przyjemnosci, obcasy, drinki :-p:-p:-p Alllleeeeeeeee mi się teskni. Juz mi sie nie chce trzeci raz :sorry::happy:;-)

Mam wrazenie ze gdyby to była dziewczynka czułabym wieksze podekscytowanie, bo byłoby to coś zupłenie nowego. Czekam na chłopunia a o obsłudze chlopca wiem wszytsko :-p wiec pod tym wzgledem jestem spokojniejsza:-)Oby mieć to juz za sobą;-)

Jejku lady jak ja zazdroszczę Ci tej energii.
Ja to mam od jakiegoś czasu takiego lenia że szok.:eek:
A do tego dopadają mnie teraz jakieś doły, wciąż bym ryczała z byle czego:-(
Masakra jakaś.

hihihi ooo nie ja juz nie wchodzę w tą akcję 3 razy, nie ma opcji :-) Teraz juz tylko powrót do formy i przyjemnosci, obcasy, drinki :-p:-p:-p Alllleeeeeeeee mi się teskni. Juz mi sie nie chce trzeci raz :sorry::happy:;-)

Mam wrazenie ze gdyby to była dziewczynka czułabym wieksze podekscytowanie, bo byłoby to coś zupłenie nowego. Czekam na chłopunia a o obsłudze chlopca wiem wszytsko :-p wiec pod tym wzgledem jestem spokojniejsza:-)Oby mieć to juz za sobą;-)

Ja tez tak mowilam........... nigdy w zyciu a teraz juz nic nie mowie :-D:-Dnawet nie mowie ze sie nie skusze na 4 babla coby komplet byl:-Dprzy stole i do pary sie siedzialo.........:-D:-D:-Da z drugiej strony nie chce zeby mi zycie na chodzeniu w ciazy pieluchach i tych wszystkich rzeczach uplynelo... wiec chyba cos drastycznego zastosuje coby mi nie odbilo ... w tym momencie mam juz wszytko co chcialam..a co do odzczuc zwiazanych z ponownym noszeniem pod sercem kolejnej dziewczynki czy jak w twoim przypadku chlopca ... ja tez nie czulam podekscytowania ale za to szybciej sie znalazlam i pozbierala wiec wszystko ma swoje zle i dobe strony:-)

Jejku lady jak ja zazdroszczę Ci tej energii.
Ja to mam od jakiegoś czasu takiego lenia że szok.:eek:
A do tego dopadają mnie teraz jakieś doły, wciąż bym ryczała z byle czego:-(
Masakra jakaś.

An sama sie dziwie samej sobie bo ciagle mnie cos pobolewa cos dokucza i jest tez mi ciezko....ale ja usiedziec nie potrafie.... juz nie pamietam kiedy lezalam sobie zupelnie tak beztrosko ogladajac tv i popijajac herbate....wszystko w locie nawet jem w locie hahaha energia mnie rozpiera..ale to chyba dla zabicia czasu nadmiernie wolnego..... wiec wez sie an w garsc...tak malo ci jeszcze zostalo....naprawde....nie ma co sie dolowac!trzeba juz myslec tylko o naszych kruszynkach i cieszyc sie....bo juz niedlugo opuszcza nasze pieknie zaokraglone domki... :):-D

reklama
Lady, ja energi nie mam laniuch jestem i kanapowiec, ale jejku jak mi źłe jakś depresje przedporodowom złapałam, tu mnie boli tam mnie boli! Brzuch mam twardy jak kamień już sama nie wiem jak sie położyć zeby mnie nic nie bolało:eek:

Ania mi tez sie chce ciągle płakać. I najgorsze ze moje chłopaki moje tego nie rozumieją nie rozumieją ze boli.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry