Czesc dziolchy;-)LADY , IWONKA
Lady slyszalam wczoraj ze zamist Wilekanocy kroi sie Boze Narodzenie ... co to sie porobilo zeby snieg pod koniec marca lezal ... to juz anomalia pogodowe...
Gratki za koper ........... a nie mowielem ze chwile odsapniesz i znowu wpadniesz w wir prac:-)
/quote]
Heja normalnie ta pogoda figle nam porobiła! snieg ciagle u mnie pruszy tak bialo i zarazem jakos tak dziwnie bo niedawno kwiatki podziwialam i tak zielono zaczelo sie robic..a teraz bez sensu ten snieg......
Miałas racej na dupie nie usiedze...bede stekac narzekac milion razy dziennie...a robota i tak sama do mnie sie pcha....
co za dzień.... siedze sobie i mysle co tu porobic by czas mi zlecial....korci mnie by lozeczko juz przygotowac ale mi do finiszu jeszcze sporo zostalo nie to co Wam....
ze tez na bzykanko mi sie tak pozno zebrało hahahahaha
Mojej mlodszej siorze maz psikusa wyrzadzil jak nie wiem... ustalili ze mala jej bedzie sie nazywac Karolinka a nad drugim sie nie zastanawiali nawet....wiec przyszla chwila ze trzeba bylo jechac do urzedu i zarejstrowac dziecko.. i nagle padlo hasło"drugie imie?" no to mąż siory zaliczul zoonka... nie wiedział jakie mial dac...wiec se pomyslal ze siora pewnie chciała by dac po babce swojej drugiej bo po pierwszej Karolina to na drugie dal Rozalia....jak siora sie dowiedziała to myslala ze zemdleje i go tak opieprzyła ze do niej nawet nie zadzwonil a on ze nawet na to nie wpadl by do niej dryndnac hhahahahahaha