reklama

Kwietnióweczki 2008

Czesc dziolchy;-)LADY , IWONKA

Lady slyszalam wczoraj ze zamist Wilekanocy kroi sie Boze Narodzenie ... co to sie porobilo zeby snieg pod koniec marca lezal ... to juz anomalia pogodowe...:rofl2:

Gratki za koper ........... a nie mowielem ze chwile odsapniesz i znowu wpadniesz w wir prac:-)

/quote]

Heja normalnie ta pogoda figle nam porobiła! snieg ciagle u mnie pruszy tak bialo i zarazem jakos tak dziwnie bo niedawno kwiatki podziwialam i tak zielono zaczelo sie robic..a teraz bez sensu ten snieg......

Miałas racej na dupie nie usiedze...bede stekac narzekac milion razy dziennie...a robota i tak sama do mnie sie pcha....

co za dzień.... siedze sobie i mysle co tu porobic by czas mi zlecial....korci mnie by lozeczko juz przygotowac ale mi do finiszu jeszcze sporo zostalo nie to co Wam....:)ze tez na bzykanko mi sie tak pozno zebrało hahahahaha :P

Mojej mlodszej siorze maz psikusa wyrzadzil jak nie wiem... ustalili ze mala jej bedzie sie nazywac Karolinka a nad drugim sie nie zastanawiali nawet....wiec przyszla chwila ze trzeba bylo jechac do urzedu i zarejstrowac dziecko.. i nagle padlo hasło"drugie imie?" no to mąż siory zaliczul zoonka... nie wiedział jakie mial dac...wiec se pomyslal ze siora pewnie chciała by dac po babce swojej drugiej bo po pierwszej Karolina to na drugie dal Rozalia....jak siora sie dowiedziała to myslala ze zemdleje i go tak opieprzyła ze do niej nawet nie zadzwonil a on ze nawet na to nie wpadl by do niej dryndnac hhahahahahaha:laugh2:

psikusa maz wyrzadzil mowisz:-D:-Dpsikusa to dziecku wyrzadzili hahah
u mnie byla podobna sytuacja miala byc Julka.. ale nad drugim nikt sie nie zastanawial.. wiec jak przyszlo co do czego to jets Julka Stefania buahaha .. teraz jek chcemy tej malej cholerze dokuczyc to mowiemy do nie Stefa .............. a ona sie wscieka:-):wściekła/y:

reklama
Asiu ja sie nie meldowałam, strasznie duzo z tym by bylo robotki i nei wiadomo czy w czasie bym sie zmiescila, wiec dziecko bedzie meldowane wg mojego dowodu i miejsca zameldowania, natomiast akt urodzenia sporzadzaja tu w poznaniu i też z urzędu przesylaja sami dane do miejsca zameldowania. a to chyba w szpitalu sie podaje dane dotyczace imienia i nazwiska chyba, Masiek czy to trzeba tu w poznianiu do urzedu isc i napisz gdzie ty tego mezulka wyslalas :tak:

jak przyjedzie to wam powiem, ale tak mi sie wydaje ze na libelta, bo jak bylam po dowod to mi pokazywal ze to tam na dole i rzeczywiscie z malymi dziecmi tam wchodzili, tylko po co w takie miejsce ciagali maluchy?? bo pojechał jeszcze po mleczko, znaczy sie zapas na swieta.

a ja glupa znalazlam, ze po tym mleczku jak sie przechodzi na normalne (bo na razie poki maly nie wyrowna wagi mamy mleczko dla wczesniakow) i tam niektore mamy pisza ze jak sie przechodzi na normalne to dzieciaczki miewaja kolki:///
ale sie pocieszam ze Leos urodzil sie dosc duzy i mimo ze w ksiazeczce ma ze wczesniak, to

Czesc jestem i ja :-)MOgę powiedzieć, ze dopiero teraz w pełni przygotowana. Przyznam, ze mimo ze to mój drugi dzieciaczek zaczynam miec stracha przed porodem i przed tym co bedzie potem. Ja chyba wszytsko juz zapomniałam:sorry: Nawet mam lęk przed trzymaniem takiego delikatnego maluszka:sorry:

jak przyjedzie to wam powiem, ale tak mi sie wydaje ze na libelta, bo jak bylam po dowod to mi pokazywal ze to tam na dole i rzeczywiscie z malymi dziecmi tam wchodzili, tylko po co w takie miejsce ciagali maluchy?? bo pojechał jeszcze po mleczko, znaczy sie zapas na swieta.

a ja glupa znalazlam, ze po tym mleczku jak sie przechodzi na normalne (bo na razie poki maly nie wyrowna wagi mamy mleczko dla wczesniakow) i tam niektore mamy pisza ze jak sie przechodzi na normalne to dzieciaczki miewaja kolki:///
ale sie pocieszam ze Leos urodzil sie dosc duzy i mimo ze w ksiazeczce ma ze wczesniak, to

Masia ale kolki bywaja czesto nie uniknione .. a co ty chcesz mu to mleczko zmienic .. bo ja nie doczytalam bo cos ci chyba posta zjadlo albo nie dopisalas???
ja bym mu tego mleka poki co nie zmieniala.. przynajmniej przez miesiac.............. a tak wogole to dopiero zaskoczylam co ty nie karmisz piersia LEOSIA??? Czy poprostu masz za malo pokarmu... jak masz malo pokarmu to wskakuj do lozka zostaw kompa i caly czas karm...a jak nie to odciagaj ...i wszytko sie ustabilizuje.. ;-)

Musze sie spróbować tu odnaleźć bo do tej pory zagladałam sporadycznie:sorry: wiec nie wiem na jakich watkach się poruszcie:-p

Dziewczyny a Silka to juz urodziła? Mam wrazenie, ze jej tu praktycznie nie ma ostatnio.

Czesc jestem i ja :-)MOgę powiedzieć, ze dopiero teraz w pełni przygotowana. Przyznam, ze mimo ze to mój drugi dzieciaczek zaczynam miec stracha przed porodem i przed tym co bedzie potem. Ja chyba wszytsko juz zapomniałam:sorry: Nawet mam lęk przed trzymaniem takiego delikatnego maluszka:sorry:

Czesc NiaNia

Ty to juz Nas zaniedbujesz:-(....nic sie nie martw stracha to ma chyba kazda z Nas tyle tylko ze jedne udaja giroiki a drugie otwarcie o tym pisza:-) ja tam naleze do tych drugich .. i boje sie porodu .. tego wszytkiego po .. konga w glowie ,hustawek nastroju po porodzie i nie chce wymieniac juz nic wiecej bo zaraz sobie glowe kocem nakryje ze strachu i bede wyc jak wilk do ksiezyca:-):-)

zagladaj do Nas nie badz tak:-)

Hej Hej witam i ja. Na szczęście melduję się tutaj pisząc z domu a nie szpitala.
Byliśmy wczoraj na ktg, odebrałam wyniki i okazało się że na szczęście białka nie ma w moczu i nie muszę iść do szpitala. Obrzęki mi też pozłaziły nie mam już takich wielkich nóg. Tablety mam nadal brać, mierzyć ciśnienie i kontrolować ale na święta mogę jechać do mojej mamy:-)Następna wizyta po świętach.:-)
Lady- dobrze ze z Twoimi wynikami też już ok, tylko Babo nie przemęczaj się teraz nam trzeba uważać.
Maśku tak Ci zazdroszczętego że masz już Leosia przy sobie w domku.

Wszystkim Wam życzę miłego dnia.:tak:

reklama
Musze sie spróbować tu odnaleźć bo do tej pory zagladałam sporadycznie:sorry: wiec nie wiem na jakich watkach się poruszcie:-p

Dziewczyny a Silka to juz urodziła? Mam wrazenie, ze jej tu praktycznie nie ma ostatnio.
Silka jeszcze nie urodzila to info... z wczoraj .. powinna sie pokazac w tym tyg. ...ma jakis problem z netem.......... tez za nia tesknimy:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry