Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kasim mam mleko tylko małego musimy dokarmiac, jak bedzie dobrze przybieral na wadze i dojdzie do 4kg to odsatwimy, ale narazie musimy. a ja odziwo mlekam mam duzo. musze odciagac bo mi cycki eksploduja.
wiecie ze tydzien temu o tej porze myslalam ze urodze za 2tyg.![]()
myslal indyk o niedzieli a w sobote leb ucieli,,
Czesc NiaNia
Ty to juz Nas zaniedbujesz:-(....nic sie nie martw stracha to ma chyba kazda z Nas tyle tylko ze jedne udaja giroiki a drugie otwarcie o tym pisza:-) ja tam naleze do tych drugich .. i boje sie porodu .. tego wszytkiego po .. konga w glowie ,hustawek nastroju po porodzie i nie chce wymieniac juz nic wiecej bo zaraz sobie glowe kocem nakryje ze strachu i bede wyc jak wilk do ksiezyca:-):-)
zagladaj do Nas nie badz tak:-)
Po Maksie płakałam i ciagle chodziłam jakas osowiała
Mam nadzieje, ze teraz bedzie inaczej
, i juz jestem przestraszona tym co się tu bedzie działo
Silka jeszcze nie urodzila to info... z wczoraj .. powinna sie pokazac w tym tyg. ...ma jakis problem z netem.......... tez za nia tesknimy:-)

Nic nie mów bo az mam ciarki na głowie;-)wiecie ze tydzien temu o tej porze myslalam ze urodze za 2tyg.![]()

No właśnie ja tez się boje hustawek nastrojuPo Maksie płakałam i ciagle chodziłam jakas osowiała
Mam nadzieje, ze teraz bedzie inaczej
Kasiu a Ty bedziesz miała Maksa tak? I z tego co piszesz masz tez drugie dzieciątko(albo ja źle zrozumiałam).
Ja bede miec drugiego chłopca , chyba jako jedna z niewielu tutaj, i juz jestem przestraszona tym co się tu bedzie działo
NiaNia nic sie nie martw do 3 razy sztuka:-) u mnie udalo sie za 3 razem tak bedzie Maks jestem heppy nie mowiac juz o moim mezu ktory zeswirowam na ,,maksa,,
no fakt jakos chyba jestes jedną z nie wielu ktorym sie udal koleiny chlopak .. ale co tam fajnie miec parke ale tez fajnie miec 2 takie same..ze tak powiem:-)
Ja tez sie boje tego czasu po porodzie ...ale z tego co pamietam po drugim porodzie chyba szybciej sie otrzasnelam z marazum....wiec nie martw sie napewno dasz rade ...........dammmmmmmmmmmyyyyyy rade;-)
jejku kolejny maluch bedzie. fajnie by bylo. tak o 20) i tak co tydzień. czwartki to dobry dzień na rodzenie.,
trzymamy kciuki za Maje, oby szybciutko Michaś wyszedł i niech nie męczy mamy długo.
odkryłam gdzie są tutaj polskie litery.