asiakow
Fanka BB :)
Dzień dobry!
jaki zafajdany wieczór wczoraj miałam, skurcze ale słabe, katar dostałam i straszne bóle krocza, dołu brzucha. Wczesniej było ok i maz znajomych zaprosił na wieczór, zresztą mu mówilłam ze przejdzie i bedzie ok, ale w nocy sie źłe czułam i teraz też srednio. Taka jestem jakas słaba ze nie wiem co i boli co jakiś czas. Kurde za pierwszym razem tak nie miałam (albo zapomniałam).
Lady uważaj słonko! I sie nie przeparowuj !!
Iwonka właśnie jak tam kontakt z ginkiem???
Iza ja nie miałabym na to wszystko siły
Masia - swojego Lenka utul od ciotek (o pieluchach i kupkach itp bedziesz zaraz ekspertką i bedziesz podpowiadać co robić)
Kasia - ja sie dozgagi tak przyzwyczaiłam ze też myśle ze mi zostanie
, tylko marze by cofki mi sie skonczyły
jaki zafajdany wieczór wczoraj miałam, skurcze ale słabe, katar dostałam i straszne bóle krocza, dołu brzucha. Wczesniej było ok i maz znajomych zaprosił na wieczór, zresztą mu mówilłam ze przejdzie i bedzie ok, ale w nocy sie źłe czułam i teraz też srednio. Taka jestem jakas słaba ze nie wiem co i boli co jakiś czas. Kurde za pierwszym razem tak nie miałam (albo zapomniałam).
Lady uważaj słonko! I sie nie przeparowuj !!
Iwonka właśnie jak tam kontakt z ginkiem???
Iza ja nie miałabym na to wszystko siły
Masia - swojego Lenka utul od ciotek (o pieluchach i kupkach itp bedziesz zaraz ekspertką i bedziesz podpowiadać co robić)
Kasia - ja sie dozgagi tak przyzwyczaiłam ze też myśle ze mi zostanie
, tylko marze by cofki mi sie skonczyły
przychodnie jakas znalazlam ale nie mam czym tam za bardzo dojechac a to niby na grunwaldzie czyli tym osiedlu co mieszkam ale daleko
dzis musze wyjsc po zakupy wiec odwiedze apteke to moze tam sobie cisnienie zmierze jak bedzie czym, ale raczej dobrze sie czuje wiec chyba wszystko jest ok
a powiedzcie mi kochane czy wy juz zapisalyscie sie do rodzinnego lub pedriatry, bo ja nie wiem czy to trzeba wczesniej czy po urodzeniu dziecka i czy o to w szpitalu pytaja