reklama

Kwietnióweczki 2008

LADY to super,że wsio gra aby tak do końca ja czasami mam ciśnienie 130/80 cos ostatnio ale wieczorkiem tylko....ogólnie wsio ok....a u mnie nie ma nigdzie tego 70% a z tego co słyszałam wszyscy i tak rozrabiają więc nie będę gorsza....:-):-):-):-)

reklama
NO JA TEZ JAK NIE ZNAJDE TEGO 70 PROCENTOWEGO TO TEZ BEDE ZDANA NA TO HAHA CZYMS SMAROWAC TRZEBA BY WYSUSZYC KIKUTA I BY SZYBKO ODPADL....:)

DZIS MIALAM PRACOWITY DZIEN NIE DOSC ZE NA ROZJEZDZIE ZAKUPY LEKARZ I TAKIE TAM TO Z 8 GODZIN NA SIEDZACO ZGINAJAC SIE WIZALAM ZASRANY KOPER I NATKE.... A TERAZ PLAKAC MI SIE CHCE W KROCZU MNIE BOLI I KOSCI I WSZYSTKO PLECY BIODRA WSZYSTKO....NO ALE TAK MI SZSKODA MEZA BYLO BO OD 3 NA NOGACH BYL I MIAL PRZED TYMI SWIETAMI TAKIE DUZE ZAMOWIENIE ZE ZA CHINY NIE DAL BY RADY FAKT NIE POZWALAL MI SIEDZIOE NAD TYM ALE JA TAKNIE MOGLAM PATRZEC JAK ON BIEDNY SAM SIE MECZY.... WIECIEI ILE UKRECILAM TEGO ZIELSKA SAMA???AZ 1500 PECZKOW SAMA JESTEM W SZOKU....TERAZLEZE ODPOCZYWAM JUZ I WSZYSTKO MNIE BOLI.... DZIEKI BOGU WSZYSTKO OPRUCZ BRZUCHA....

LADY teraz odpoczywaj....nie przemęczaj się za dużo...na końcówce trza uważać...muszę zaraz sama spadać też jak siedzę za dużo to co nieco gdzie nie gdzie boli.....choć sama jutro zaplanowałam sprzątać domek ale za dużo to nie mam zamiaru robić:no: nawet mi się nie chce....

jem i czytam. bo czekam az sie maly obudzi.
lady nie szalej juz z tymi koperkami. mialas wyluzoawac i odpoczywac. a ciebie nosi. no ale juz nie dlugo koniec...
dalej rozdwajac sie, bo nie mam z kim gadac o pieluchach, karmieniach i kupkach;)

ot i koniec maly zaczyna koncert.
spijcie ile sie da.

Hej kobitki :))

Lady - miło czytać, że taki entuzjazm bije z Ciebie na wieść o wynikach, pomimo zmęczenia. A farmaceuta pewnie mówił, że trzeba rozcieńczać ten spirytus do 70% bo więcej może poparzyć skórkę maluszka.

Masia - staramy się ale na razie nasze bobasy nie pchają się w te śnieżyce. Chyba że Maja coś tam kombinuje, ale to pewnie dałaby znać. Fajnie, że puścili Was do domku, pewnie to niebo w porównaniu ze szpitalem.

Ada - znalazłam z notatek ze szkoły rodzenia przepis na rozcieńczanie spirytusu:
spirytus 2:1 z wodą, przemywać przy każdym przewijaniu, odginając kikutek w górę, w dół, na boki, przemywamy patyczkiem nasączonym roztworem.

Ja się wyspałam za wszystkie czasy, tak jak radziła Masia. Tym bardziej, że wczoraj udały mi się podchody pod mężulka :) No ale Patusia jak siedziała w brzusiu tak siedzi, widać jej nie spieszno :)
Tylko sny miałam jakieś dziwaczne, na pograniczu fantasy...
Dzisiaj czeka mnie i mężusia sporo zajęć - trzeba popłacić rachunki, wpaść do administracji, zaszczepić piesia na wściekliznę, porobić świąteczne zakupy, świąteczne porządki.... i coś tam pewnie jeszcze się znajdzie.
Dlatego pewnie nie będę zbyt często zaglądać do Was - ale wszystkie serdecznie pozdrawiam i gorąco ściskam :))

Miłego dnia !!!
Paa

CZESC WITAM SIE I JA.....

WSZYSTKO MNIE BOLI BIODRA I KROCZE NAJBARDZIEJ.....

ALE NAS ZASYPALO DZIS BIALO JAK NIE WIEM A JUTRO MAMY 1 DZIEN WIOSNY.

IZA A MI SIE SNILO ZE CIAGLE SIE Z KIMS KLOCILAM..GLUPI SEN.....

UDANYCH ZAKOPOW...MALYCH PORZADKOW I KROTKICH KOLEJEK HIHIHIHIHIHI :)

hej hej :-) Jak to fajnie jak słonusio świeci :-)
Lady super że wyniki są wporządku :tak: Tylko oszczędzaj się, mąż sobie poradzi :tak:
Masiu super że już jesteście w domku :-) Hihi zaraz wszystkie porodzimy i zobaczymy czy nam dzieciaczki pozwolą popisać o pieluchach i kupkach;-) Buziole dla Leonka no i super mopsi :-)
Ja wyczytałam z ksiązki ze na 1 lyzeczke spirytusu 3 lyzeczki wody :confused2: ale mysle ze w szpitalu to spokojnie nam podpowiedzą jak rozrobic, a kupić można w każdej aptece :tak:
Mi jakoś minęły skurczyki, zgaga jeszcze czasem pomeczy ale na szczescie moze raz na dzien, wiec wspolczuję wam dziewczyny! :eek:

reklama
Czesc dziolchy;-)LADY , IWONKA

Lady slyszalam wczoraj ze zamist Wilekanocy kroi sie Boze Narodzenie ... co to sie porobilo zeby snieg pod koniec marca lezal ... to juz anomalia pogodowe...:rofl2:

Gratki za koper ........... a nie mowielem ze chwile odsapniesz i znowu wpadniesz w wir prac:-)

CZESC WITAM SIE I JA.....

WSZYSTKO MNIE BOLI BIODRA I KROCZE NAJBARDZIEJ.....

ALE NAS ZASYPALO DZIS BIALO JAK NIE WIEM A JUTRO MAMY 1 DZIEN WIOSNY.

IZA A MI SIE SNILO ZE CIAGLE SIE Z KIMS KLOCILAM..GLUPI SEN.....

UDANYCH ZAKOPOW...MALYCH PORZADKOW I KROTKICH KOLEJEK HIHIHIHIHIHI :)

hej hej :-) Jak to fajnie jak słonusio świeci :-)
Lady super że wyniki są wporządku :tak: Tylko oszczędzaj się, mąż sobie poradzi :tak:
Masiu super że już jesteście w domku :-) Hihi zaraz wszystkie porodzimy i zobaczymy czy nam dzieciaczki pozwolą popisać o pieluchach i kupkach;-) Buziole dla Leonka no i super mopsi :-)
Ja wyczytałam z ksiązki ze na 1 lyzeczke spirytusu 3 lyzeczki wody :confused2: ale mysle ze w szpitalu to spokojnie nam podpowiedzą jak rozrobic, a kupić można w każdej aptece :tak:
Mi jakoś minęły skurczyki, zgaga jeszcze czasem pomeczy ale na szczescie moze raz na dzien, wiec wspolczuję wam dziewczyny! :eek:

Iwonka ja mam taka zgage ze nie da sie tego opisac... licze ze po porodzie przejdzie chodz w obecnym momencie srednio w to wierze:-)

Iwonka idzesz do tego nowego gina co MASIA do niego chodzi??? czy wynalazlas cos innego;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry