reklama

Kwietnióweczki 2008

Dobranoc kobietki!!!

Zrobiłam mężusiowi jego ulubiony makaron i włączę inne uwodzicielskie sztuczki, może da się skusić tym razem :))

Aduś - nigdzie nie ma 70% spirytusu, niestety trzeba zawsze rozcieńczać...

dobrej nocy wszystkim
paa

reklama
Ada ja do szpitala to gaziki ze spirytem kupiłam już gotowe do pempka (nie wiem czy dają w szpitalu), a później bede rozrabiać - też mam 95% jakiś proporcje sobie wylicze i rozwodnie, tak by zasuszyć kikutek od pępuszka. Nie wiem to sie chyba z kilka dni suszy moze 7 nie pamiętam ale chyba coś koło tego

Dobra to dzięki dziewczyny za odpowiedź....może ja sama coś se ubzdurałam z tym 70% spirytusem pewnie tak....ok dzięki...

Witam wszystkie kwietniówki....

LADY jak tam badania....posżło....

MAJECZKO mam nadzieję,że wrócisz już z Michasiem....

RENIU twoje emoty są zajebioza....zawsze mi humor poprawiają....

KASIU witam Cię kozo jedna....

SILA jeszcze Pieti nie zaciągnęłaś na na podpisanie umowy na neta....tęsknimy za Tobą....

MADZIUJKA:-) witam.....

dziś jakieś ciśnienie do tyłka niskie chodzę nietomna....:baffled:

MASIU jak fajnie,że juz będziecie wychodzić super....

KACHURKU super tekst:-D:-D:-D:-D

Dzięki Żanetka każda rada jest nam przydatna....

a tak przy okazji się zapytam ten spirytus dla dzidzi u mnie w sklepach są tylko 95% mozna je rozrobic czy jak bo słyszałam,że ma byc tylko 70% a u mnie nie ma takiego....
CzesC kozucho

na spiryt 70% nie masz co liczyc .. pozniej ci napisze jak rozcieczyc ten 95% jak bys nie wiedziala ale ty sprytna wiec sobie dasz rade .. jakby co to wal jak w dym;-)dla cie wszystko:-)

Asiakow te gaziki to do bani .. lepszy spiryt i bagietki .. a poza tym w szpitalu to raczej powinni ci to dac :-)

Chyba dzis rodzic nie bede bo moj maly znowu rusza sie ponad norme:-D

teraz ide do wanny posiedze maly relax a pozniej do was wpadne ...:-)

KASIU jak nie dostanę tego 70% to upije 25%:-D:-D:-D z miłą chęcią...a najlepiej kupie pół litra tego spirytu co by było więcej do upicia....:-p:-):-):-) i pozostawię parę kapinek na pępuszek tylko...:-)

MASIU jak to super że juz w domku:-):-):-) kochana zerknij na WZ twój Leos jest słodki....nie można się napatrzeć...i juz masz maluszka w domku...

KASIU jak nie dostanę tego 70% to upije 25%:-D:-D:-D z miłą chęcią...a najlepiej kupie pół litra tego spirytu co by było więcej do upicia....:-p:-):-):-) i pozostawię parę kapinek na pępuszek tylko...:-)

spoko spoko Ada .. styknie taka mala piersiowka.. nie szalej kobieto..ja moze jutro bede rozcieczac to ci klikne co i jak tylko sweeee oko w zapiski zapuszcze:-)

reklama
o właśnie MASIU napisz czy te dolegliwości przechodzą bo mi się wydaję,że juz tak pozostanie do końca mych dni:-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry