reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
nie latwo pisac.
o21 pierwsza kompiel malego.
zgaga, chm czy ja ja mam, bola mnie cycki, sa wielkie, obrzmiale, sutki zmasakrowane ciagnie brzuch, nogi drenwieja, ale zgaga, chy nie zauwazylam. ale nie wiem czy jest czy ja jej nie zauwazam.......

wiecie jak fajnie. psia tak sie ucieszyla. najbardziej z rodziny.

Ciekawa jestem jak tam Majeczka .... szkoda ze jej nie ma ...zapowiada sie mily wieczor .. zaraz pewnie Renia sie pojawi.... Madziujka gdzie jestes????
Ada no to co robimy???

MASIU to pocieszenie z tą zgagą....kurczę nie mogę się doczekać już kiedy urodzę...

no ciekawe jak tam Majeczka co tam u niej....kuźwa ale jestem padnieta...

nie latwo pisac.
o21 pierwsza kompiel malego.
zgaga, chm czy ja ja mam, bola mnie cycki, sa wielkie, obrzmiale, sutki zmasakrowane ciagnie brzuch, nogi drenwieja, ale zgaga, chy nie zauwazylam. ale nie wiem czy jest czy ja jej nie zauwazam.......

wiecie jak fajnie. psia tak sie ucieszyla. najbardziej z rodziny.
Dasz rade pierwsze dwa tyg . sa najgorsze pozniej wpadniesz w rytm i bedzie oki... cycki smaruj bephantenem i wietrz .. przejdzie po czasie musza sie przyzwyczaic .. w razie tempki .. liscie kapusty czynia cuda...
ale fajnie o juz masz to za soba..

no liście kapusty słyszałam robią cuda....no fakt MASIU masz juz to z głowy teraz inne problemy na głowie....:-):-):-)

reklama
hej hej co za nerwy ..wystukam Wam zaraz je z główki..;-)
Nie kłócić się na koniec..przeca ledwo co rodzimy..no chyba że macie na celu wnerwienie jednej przez drugą co by szybciej urodzić spryciule!!

A ja dostałam wieść od Maji jest w szpitalu
" hej. W nocy po 3 coś ze mnie wypłyneło myślałam ze to wody ale w szpitalu że to raczej nie wody i leżę na obserwacjina patologi do jutra :("

Będzie mieć usg jeszcze, położna powiedziała ze moze to taki płynny czop bo szyja zamknięta i długa.

Napisałam jej ze jesteśmy z nia i ma się nic nie martwić. :-) Przesyła buziaki!!

TRZYMAM KCIUKI MOCNO ZA MAJE!!

Dzięki Żanetka każda rada jest nam przydatna....

a tak przy okazji się zapytam ten spirytus dla dzidzi u mnie w sklepach są tylko 95% mozna je rozrobic czy jak bo słyszałam,że ma byc tylko 70% a u mnie nie ma takiego....

JAK BYLAM W APTECE KILKA DNI TEMU TO FARMACEUTA MOWIL; BYM POSZUKALA TEN 70 % SPIRYTUS ...BO TEN 95 FAKT TRZEBA ROZRABIAC ALE Z VTYM TRZEBA OSTROZNIE BO SIE ROZGERZEWA COS W TYM STYLU MOWIL...

hej.
melduje sie z domku.

MASIU SWIETNA WIADOMOSC NIE MA TO JAK W DOMCIU TEN KONFORT SWOBODA I SPOKOJ.... CALUSKIDLA LEOSIA.... NAPEWNO MU SIE PODOBA :)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A JA JUZ PO BADANIACH AZ NIE WIEZRZE BIALKO W MOCZU ZNIKLO HEMOGLOBINA SKOCZYLAM Z 9.8 AZ NA 11.4 SUPER.... LEKARKA MOWILA ZE CISNIENIRE JAK MI SKOCZY 160/90 TO DO SZPITALA SZYBKO TRZEBA NO ALE JA MAM TERAZ PO TYCH TABLETKACH NORMALNIE KSIAZKOWE OBY TAK DALEJ... NIUNI SERDUSZKO BUILO PRAWIDLOWO...ZADNEGO ROZWARCIA NIE MA ILOSC WOD ZACHOWANA.....JEJU MOWIE WAM MAM WIZYTE OSTATNIA ZA DWA TYGODNIE ALE ZANIM WYSZLAM LEKARKA MI MOWILA NA JAKIE SYDROMY PRZEDPORODOWE REAGOWAC I WIECIE JAK MI TO MOWILA TO CUIARY MI TAK PRZESZLY JAKBY TO MIALO NASTAPIC LADA CHWILA SZOK....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry