A
ada04
Gość
juz se zakupiłam małą piersióweczkę:-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dasz rade pierwsze dwa tyg . sa najgorsze pozniej wpadniesz w rytm i bedzie oki... cycki smaruj bephantenem i wietrz .. przejdzie po czasie musza sie przyzwyczaic .. w razie tempki .. liscie kapusty czynia cuda...nie latwo pisac.
o21 pierwsza kompiel malego.
zgaga, chm czy ja ja mam, bola mnie cycki, sa wielkie, obrzmiale, sutki zmasakrowane ciagnie brzuch, nogi drenwieja, ale zgaga, chy nie zauwazylam. ale nie wiem czy jest czy ja jej nie zauwazam.......
wiecie jak fajnie. psia tak sie ucieszyla. najbardziej z rodziny.
hej hej co za nerwy ..wystukam Wam zaraz je z główki..;-)
Nie kłócić się na koniec..przeca ledwo co rodzimy..no chyba że macie na celu wnerwienie jednej przez drugą co by szybciej urodzić spryciule!!
A ja dostałam wieść od Maji jest w szpitalu
" hej. W nocy po 3 coś ze mnie wypłyneło myślałam ze to wody ale w szpitalu że to raczej nie wody i leżę na obserwacjina patologi do jutra"
Będzie mieć usg jeszcze, położna powiedziała ze moze to taki płynny czop bo szyja zamknięta i długa.
Napisałam jej ze jesteśmy z nia i ma się nic nie martwić. :-) Przesyła buziaki!!
Dzięki Żanetka każda rada jest nam przydatna....
a tak przy okazji się zapytam ten spirytus dla dzidzi u mnie w sklepach są tylko 95% mozna je rozrobic czy jak bo słyszałam,że ma byc tylko 70% a u mnie nie ma takiego....
hej.
melduje sie z domku.