Renata79
Potrojna szczesciara:)
Heh... Ja też zazdroszczę jak cholera, bo już wytrzymać nie mogę z tym moim bębenkiemtaki jest wieeeeeeeeeeeelki, że ledwo chodzę, kręgosłup nawala, ale pewnie też tak macie, to mnie pociesza ;-)
:-) A wczoraj to już w domku byłam, więc rzeczywiście czuja miałaś
Wszystkie z początku kwietnia się sypią, tylko nie my... Kurde, jak te maluchy pogonić, to już nie wiem... Zakupy targałam na 3 piętro, podłogi wczoraj umyłam, wyprasowałam całą szafę i niccccccccc
![]()
Czytałam, że liście malin próbujecie... Ja od dwóch tygodni codziennie piję i jak widać nic, więc nie na wszystkich działają niestetyJa sądzę, że w terminie urodzę, Mały bardzo chce chyba w Prima Aprilis się pojawić
![]()
Silka w koncu sie pojawilas bo juz chcialam Ci nagane wystawic

, no troszke szkoda ze ciagle 2w1 ale jeszcze ;-), no i Ty nie wiesz ze tych lisci sie nie pije, jak Majeczka wystarczy w kolejce po nie stanac
;-)

No i tak sie witne ze wszystkimi i ide troszke sie pobyczyc, bo na zakupkach bylismy, polazilam, i znowu nozki nabieraja
, wieczorkiem sie pojawieBuziole
taki jest wieeeeeeeeeeeelki, że ledwo chodzę, kręgosłup nawala, ale pewnie też tak macie, to mnie pociesza ;-)
Wszystkie z początku kwietnia się sypią, tylko nie my... Kurde, jak te maluchy pogonić, to już nie wiem... Zakupy targałam na 3 piętro, podłogi wczoraj umyłam, wyprasowałam całą szafę i niccccccccc
a lisci nie bylo i tak w aptece, pani mi powiedziala ze nie poleca w ciazy ziolek, niech sie wszystko dzieje droga naturalna i nic nie przyspieszac
zobaczymy czy cos mu zostanie
oni tu maja swoje przysmaki na sniadanie jedza fasolke w sosie pomidorowym z kielbaskami tlustymi ze zygac sie chce i do tego tosty .. no i ten becon obrzydliwy z jajkami sadzonymi wszytko ocieka tluszczem :-)