• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Witam sie wieczorkiem....

LADY no nudno strasznie ale dobrze,że mam tego neta to jakoś czas zleci i życze dużo zdrówka dla syneczka bidulek....biedny....pewnie serce ściska jak sie tak patrzy....duuużo zdrówka życzę.....mnie też chyba cos bierze bo mam uczucie jakbym miała gorączkę albo znowu jakaś alergia....

LUCY to faktycznie ekspres poród był.... ale jazda....

Witam sie wieczorkiem....

LADY no nudno strasznie ale dobrze,że mam tego neta to jakoś czas zleci i życze dużo zdrówka dla syneczka bidulek....biedny....pewnie serce ściska jak sie tak patrzy....duuużo zdrówka życzę.....mnie też chyba cos bierze bo mam uczucie jakbym miała gorączkę albo znowu jakaś alergia....

LUCY to faktycznie ekspres poród był.... ale jazda....

Wielkie dzieki Adus.... najgorsze co moze byc to patrzec jak Twoje dziecko sie biedne meczy.....

A Powiedzcie mi czy Wam sie nie wydaje ze cos piersi Wam teraz na tej koncowce urosly? i pulsuja takim cieplem??i sutki tak lekko pobolewaja jak sie o nie otrze>>>???

LADY mi tak jakby napuchły co nie co poleci ale mało i do tego sutki mnie bolą czasami jakby mi ktoś igłę wbijał ale czasami...nie zawsze...ale troche napęczniały to widzę....

reklama
I wiesz co? chyba mi lekko brzuszek opadl bo dzis jak siadlam na ubikacji hihihi to ciezko mi bylo sisie podetrzec brzuch mi nagle bardzo przeszkadzal... jyslisz ze dlatego ze sie obnizyl?? ale szczegly co? hahaha:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry