• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
no właśnie ALUNIA!!!...czekam na mojego mam taka straszną ochotę się do niego przytulic jak nie wiem.....oglądam se big brothera

No jeszcze 2 godzinki i bedzie w domku......:-Di bedzie sie dzialo ajj..oby tylko siel mial na to hahahahaha po takiiiim dniu hihihihihi no ale chyba ciezarnym sie nie odmawia nieeeE?????hahahahaha:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja w sumei tez bym se go pogladala...tylko ze synek poczul sie wlasnie lepiej bo goraczka mu spadla i wlaczyl sobie film o mumiach jakis i sie chlopak wciagnol haha

ALUNIA za godzinę będzie o 23.00 boże za dwie to za dużo a chciał żebym przyszła do nich ale co ja mam w tym barze robić nie mam co...a poza tym tam mało miejsca jeszcze ja z brzuchem....ja tak oglądam bo się bili i tylko dlatego chce to zobaczyć bom ciekawa....że aż kogos wyrzucili dyscyplinarnie...

Adulka wiesz co ja tez zauwazylam? ze ja jestem jakas zapominajka ostatnio ide po cos np do kuchni a po chwili jak juz jestem w niej nie wiem po co przyszlam...i tak juz mialam kilka razy az sie pytam meza boze poo co ja tu przyszlam bo zapomnialam.... nie wiem co sie dziej...albo ostatnio Iza cos ospisywala ze lasek nie ma i to bylo w sobote a ja ze pewnie dlatego nie ma was bo dzis niedziela a byla sobota...i to samo teraz Ty piszesz ze czekasz na swojego meza... i ja patrze na zegarek...i doskonale wiem ze mowilas ze wraca o 23 i tak obliczylam ze wyszly mi dwie godziny...a rachunek taki prosty ze jedna nie wiem co mi sie dziej...jakies problemy mam z koncentracja....:crazy::baffled:

ALUNIA wiesz co ja zrobiłam...poszłam zmienić worek na śmieci a śmieci w rękę i otwieram lodówkę...nie te hormony robią sieczke w głowie...na mózg siada....kurczę żarówka mi właśnie wysiadła tu w pokoju ale nie wspinam się niech mój zmieni bo się boje że spadnę....a ja dostałam właśnie esa że urodziła moja koleżanka a miała termin na 24 kwietnia....jutro około 11.00 rano mam iść na to ktg potem w środę i w piątek a w czwartek mam rodzić:-D:laugh2::-D:laugh2: nie to nie śmieszne

no to fajowo ma ta kumpelka twoja ...e tam licze na ludka cudka jak to mowi zawsze nasza Madziujka.... taką mam cicha nadzieje..ze jednak mile mnie zaskoczy swoim terminem wiec Adulka .....trzymam kciuki...tylko ze one mi puchna od tego trzymania zwklaszcza jak efektow nie widac hahahahah... daj znac po tym ktg...widzisz mi lekarka niz nie zklecila... 9 kwietnia mialam ostatnia u niej juz wizyte.....

no mi lekarka zleciła teraz ponidziałek sroda i piątek potem wtorek i w czwrtek do szpitala jakby co...ale sie teraz zastanawiam bo słyszłam,że na wywołanie trzeba miec skierowanie a ja nie mam ale ja się jej zapytam....

Ada to mnie zaskoczylas.....nie wiedzialam ze trzeba na to miec jakies skierowanie mi moja nic na ten temat nie wspomniala tylko powiedzial ze jakbym nie urodzila w rterminie to mam sie do szpitala zglosic w 7 dobie....

I wiesz co? przypomnialam sobie o Katji?ciekawe czy urodzila no nie? bo jej juz tyle czasu nie ma....

alunia ja niewiem czy musi byc tak slyszalam ale lekarka mi rzekla ze tez mam sie zglosic w siodmej dobie ale tak mi rzekla kumpela bo akurat u niej tak wymagaja u niej w szpitalu mi nic nie mowila tylko tak sie zastanawim ale przeciez by mi powiedziala co nie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry