Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Uciekam obejrzec Taniec z gwiazdami, bo wczoraj nawiedzili nas znajomi i nie widziałam jak tam sprawy sięmają. Buziaki kochane towarzyszki niedoli.

Lady jak by sie czuło ze już już to ja po karetke dzwonie i nie czekam na taxi ani meza tylko karetką do szpitala[
:-)
Słuchajcie... a powiedzice mi cos a jakby tak ktos juz zaczol rodzic...zalozmy ze ten porod tak szybki by mial postep ze czlowiek nie zdazylby sie nawet ubrac a juz by sie zaczelo w domu... wiec co w takiej sytuacji robic??? bo ja chyba nie wiedzialabym za co zlapac co i jak...i mam nadzieje ze jak moj porod sie zacznie to cholera zdae i sie podmyc umalowac uczesac...i jeszcze snka zawiesc do rodzicow i dopiero do szpitala hahahaha![]()

Mi też włosy jeszcze stoją dęba

i po drugie, te skurcze takie przedporodowe już to chyba są zawsze bolesne, tak? czy mogą wyglądać tak jak przepowiadające czyli twardy brzuszek, tak jakby brak powietrza, napięcie, tylko że regularne?
Oooo np czy noworodka kąpie się codziennie?