• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

Ogromniaste buziole dla Katji i jej córeczki!!! gratulacje i zyczę wszystkiego najlepszego dla mamusi i córeczki.
Lucy, bardzo mądrze napisałaś. Nie ma co, teraz musimy się wyciszyć i relaksować do samego konca na tyle, na ile to oczywiście możliwe jest. A swoją drogą, to widzę, że też czytasz Język niemowląt, chyba i ja się skuszę, żeby jakoś wypełnić czas, który pozostał do godziny zero. Buziole.

reklama
LENE ja też polecam książkę JĘZYK NIEMOWLĄT....jak dla mnie jest bardzo dobrym poradnikiem i na prawdę dużo super rad można tam znaleźć....bardzo fajna....i macie rację trza korzystac relaksować się jeść ile wlezie bo po porodzie nie będzie tak wesoło i jest mało czasu...więc jedzmy śpijmy i odpoczywajmy póki mamy czas i możliwość...

Katja gratuluję dużej Sofijki :-) Życzę dużo szczęścia :tak:
Ada jeszcze troszke nas zostało na placu boju, ale ja już przetrzymuje najwięcej tą kolejkę :sorry2: sorki
Asia to właśnie również o takie bezpieczeńtwo chodzi, że możesz liczyć w każdej sekundzie na męża, że jak nikogo nie będzie a się zacznie to zawoła, pomoże, załatwi, podejdzie mądro do sytuacji, potrzyma za rączkę, coś powie, przytuli - to nie egoizm to oparcie, miłość :tak:

IWONKO kochana nie przytrzymujesz....nie martw się...naszą SILĘ też chwyciło nagle chodziła chodziła po terminie i nagle siup.....życzę ci z całego serca tego abyś się długo nie męczyła już....

została:
-IWONKA
-ASIA
-gryzelda
-ja
-Lady
-Lucky
-Lene
-Lucy

chyba nikogo nie pominęłam cio????

jeszcze An (Ania) chyba za kilka dni ma termin, chyba że Jeremiasz wyprzedzi kolejke.

Ja sie jutro szykuje do ginia i bede go prosiła o przyśpieszenie nie chce czekac 14 dni jak by mnie wziel, poprosze o masaż szyjki - chyba boli ale jedną kuzynke po takim masażu chwyciło i urodziła, sama nie wiem co o tym myślicie?????

Racja ASIU zapomniałam o AN ona też ma termin jak ja na 17 kwietnia...

ASIU ciężko powiedzieć z tym sztucznym wywołaniem...bo słyszałam,że bardziej boli ja mam się zgłosić w siódmej dobie do szpitala na porodówkę jak nic nie ruszy....pogadaj z lekarzem najlepiej....ale miejmy nadzieję,że Cie to ominie i maluszek sam zdecyduje się wyjść...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry