A
ada04
Gość
wrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.
:-):-):-)
wiesz ja akurat wczoraj odwrotność - trafiłam na ktg na lekarza z kolei totalnie "wyluzowanego" który powiedział, że całe dnie siedzi tu u niego w kolejce cała masa kobiet, a jakiekolwiek powikłania zdarzają się kosmicznie rzadko, tylko, że te dziewczyny naczytają się na forach (hehehe), w gazetach, porównują się do koleżanek i wszystkie wariują. że kiedyś kobieta chodziła w ciąży do lekarza w przychodni raz na miesiąc, a potem przyjeżdżała rodzić, nie było ktg, nie było usg itd. moja mama jest lekarzem i powiedziała, że pewnie, trzeba być czujnym i lepiej jak coś budzi duży niepokój to sprawdzić i się uspokoić, ale że generalnie przede wszystkim zdrowy rozsądek no i pozytywne myślenie. komplikacje naprawdę zdarzają się rzadko, nie ma co na nich się skupiać. poczytaj sobie język niemowląt, powyobrażaj jak to będzie jak będziesz karmić synka i będzie się w Ciebie wpatrywał jak w obrazek, albo jak będzie machał rączkami i nóżkami później na Wasz widok czy przywoływał Was swoim gruchaniem do siebie i się ciesz bo to już za chwilkę 
:-)
:-) nie ma co wariować...ale się uśmiałam z tym zegarkiem w nocy
ale rację masz....chyba teraz będę nastawiać regularnie...

budzik...