NO Adus wyobraz sobie ze juz inny! za duzy wybor a ze ja nie umiem tego wyboru dokonac to medrkuje....
Ciekawa jestem jak tam niebo i chlopaki jej...kiedys do nie pisalam ..drugi raz ale cisza na sto dwa!....mam nadzieje ze wszystko w porzadku i ze brak odezwu to z braku czasu a nie ze zlych wiesci....pfuyuuu wypluje.... zaraz mykam juz spac mialam ciezki dzien niby tak malo sie w nim dzialo ale boli mnie miedzy nogami.....w kroczku ......nawet na wage nie chce mi sie juz wchodzic....
Ciekawa jestem jak tam niebo i chlopaki jej...kiedys do nie pisalam ..drugi raz ale cisza na sto dwa!....mam nadzieje ze wszystko w porzadku i ze brak odezwu to z braku czasu a nie ze zlych wiesci....pfuyuuu wypluje.... zaraz mykam juz spac mialam ciezki dzien niby tak malo sie w nim dzialo ale boli mnie miedzy nogami.....w kroczku ......nawet na wage nie chce mi sie juz wchodzic....
nie wiem czemu....trochę jestem kopnieta ale co chcieć na tej końcówce nie ma czego oczekiwać od życia czasami za dużo od siebie wymagam....ciąża to ograniczenia duże....a końcówka to już w ogóle jakbym chciała już mieć tego brzdąca obok siebie bo ciężko tu cisnie tam gniecie ach taki nasz żywot trza było się chłopem urodzić