beti1982
III'2008 i IV'2010
Witam:-)
Judysia, bezie dobrze, no ale najważniejsze, że jesteście w domku... fajnie, że Zosia szaleje i poznaje nowe smaki
i popieram Aniam o jakąś wiadomość jak znajdziesz chwilę w piątek
Kittek, 3mam kciuki
ja jeszcze nie robiłam i stresa nie miałam, ale teraz mam dłuższą przerwę miedzy @ i jak w lutym jest krótszy miesiąc to jakoś czekałam z niecierpliwością...
Co do tortów tez zamierzam zrobić sama, taki w formie biedronki dla Justki, a dla Joli lalkę Barbi... no i oczywiście też masa cukrowa i barwniki
ja idę na łatwiznę i urodziny robię dziewczynkom jednego dnia i już... tak 9 kwietnia
tylko jeszcze zaproszenia muszę zrobić, a przydałby się ktoś obeznany w programach, żeby zrobić ze zdjęciem obu sióstr i coś fajnego... :-)
No i juz dwa razy chodziłam klepać po dupci lub odszukać smoczka małej... oby potem spała lepiej
Pa
Judysia, bezie dobrze, no ale najważniejsze, że jesteście w domku... fajnie, że Zosia szaleje i poznaje nowe smaki

i popieram Aniam o jakąś wiadomość jak znajdziesz chwilę w piątek

Kittek, 3mam kciuki
ja jeszcze nie robiłam i stresa nie miałam, ale teraz mam dłuższą przerwę miedzy @ i jak w lutym jest krótszy miesiąc to jakoś czekałam z niecierpliwością...
Co do tortów tez zamierzam zrobić sama, taki w formie biedronki dla Justki, a dla Joli lalkę Barbi... no i oczywiście też masa cukrowa i barwniki
ja idę na łatwiznę i urodziny robię dziewczynkom jednego dnia i już... tak 9 kwietnia
tylko jeszcze zaproszenia muszę zrobić, a przydałby się ktoś obeznany w programach, żeby zrobić ze zdjęciem obu sióstr i coś fajnego... :-)No i juz dwa razy chodziłam klepać po dupci lub odszukać smoczka małej... oby potem spała lepiej

Pa