elvie3
Fanka BB :)
Mnie się teraz pierwszy pieprzyk zrobił wypukły na prawym cycku, taki delikatny i niewielki jest. Kiedyś podobny wyskoczył pod pachą to przez przypadek zgoliłam i śladu nie ma. Jeśli chodzi o wyciananie to po wycięciu można oddać dziada do badania a po laserze nie ma takiej opcji, więc są plusy i minusy obu wersji. Kuzynka mojego eksa miała masę pieprzyków ciemnych i wypukłych na plecach, wycinała hurtowo, takie mini plasterki później nosiła i nie mogła opalać, a robiła to na urlopie latem. Pamiętam, że bez problemu wszystko jej się goiło i po zdjęciu szwów smarowała maścią na blizny i śladów nie ma.
Pospałam z Lenką po obiadku, ona jeszcze lula, a mnie zapach kawy obudził. Pierwszy raz od dawna strzeliłam sobie kawkę z mlekiem i do tego 6 kostek ptasiego mleczka i wafelki kawowe z Żabki - polecam, bo teraz w promocji za 1,29zł i jak ja wafelków nie znoszę to te uwielbiam - to są takie cieniutkie pałeczki 1cm, kruche i delikatne;-)
Akcji porodowej brak
Pospałam z Lenką po obiadku, ona jeszcze lula, a mnie zapach kawy obudził. Pierwszy raz od dawna strzeliłam sobie kawkę z mlekiem i do tego 6 kostek ptasiego mleczka i wafelki kawowe z Żabki - polecam, bo teraz w promocji za 1,29zł i jak ja wafelków nie znoszę to te uwielbiam - to są takie cieniutkie pałeczki 1cm, kruche i delikatne;-)
Akcji porodowej brak

Oby to byl dobry znak.
Moja zakumać nocnika nie chce, zesiurała się na dywan i ryk