reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam, szybciutko, bo znikam na spacerek z Młodą, w czasie jak Igor jedzie na swoje zajęcia

Kwiatek miło Cie czytać, wpadaj częściej. Jedna tak szara w groszki, taka bardziej do pracy, a druga bawełniana z rysunkiem kobiety, taka biało czarna. Teraz chyba takie w modzie, bo mnóstwo tego typu bluzek widuję.

Moja Alicja też taka psiara. Jak byliśmy u rodziny, to tak za psem latała "tuli, tuli", że po godzinie nie wytrzymał i zęby jej pokazał.
Aniez nie depresuj się, lato idzie.
Katik współczuję pogody. A co się z Twoim suwaczkiem stało?
Elvie a do kiedy lekarz będzie czekał, jeśli samo nic się nie wydarzy?
uciekam, popołudniu może zajrzę
A to wlasnie jest pytanie. Jaka inwigilacja czy jak???

Elvie, do 15??? Mamo, az wspolczuje.

Ja na 17stego dostalam termin na wycinanie kolejnego paskudnego pieprzyka. Postanowilam wziasc sie za nie, i pozbyc wszystkich wypuklych.... a ze ich masa- to pewnie w rok sie nie uporam, bo na miehsce na.maj czekalam.od 21 grudnia...

reklama
elvie3:8529551 pisze:
maonka - jak bierzesz kaskę z PUP to dwa lata musisz działalność albo stanowisko pracy utrzymać.

Zmieniłam Lenie pościel na jej ulubioną w dinozaury i teraz idę jej tłumaczyć, że dinozaury już śpią, rybka mini mini dawno śpi, więc i Lenka spać już powinna. Póki co czarno to widzę, bo pchła skacze po łóżku i poduchami w nas rzuca zachęcając do zabawy:baffled:
u nas zawsze ptaszki za,oknem chodza spac :)a mój.mąż chciał kiedyś nagrać rybke mini mini zeby pokaztwac dzieciom ze spi bo nasze dzieci chodzę spać o dwudziestej

zielona maupa:8530073 pisze:
oczy mi sie kleja, bo od 6 na nogach - ale to u nas normalka... Mloda doprowadza mnie do pasji, ciagle wyje, bo spiaca (albo zwyczajnie wredna), a spac nie pojdzie. Nawet nie da mi sie ubrac...
:) bunt dwulatka się kłania. mój nieraz też tak ma nie da się ubrac ani przewinąć, za to niania go zawsxe chwali pod tym względem

gosia23s:8529851 pisze:
Zielona podobnie spostrzeżenia miałam jak wróciłam z "mojej emigracji". Niestety w Polsce tak trzeba. Trzy etaty a i to nie ma rarytasów.
Aniez w takie upalne dni deprecha? Szybko mów co ci na sercu leży!
uciekam na kawkę, wpadnę później
oj tam oj tam nie przesadzajcie dziewczyny! Nie jest chyba u nas aż tak źle, Stanislawa z "Klanu" mówi ze lepszy suchy chleb wśród swoich niż rarytasy na obczyźnie :):):D

my po spacerku
przed chwilą pod namową męża (prezent na moje urodziny ma z głowy) kupiłam kupon z grupona na jakieś ujędrnianie ciała falami RF. Ciekawe co to będzie i jakie efekty. Umówiłam się już na lipiec, bo to ciągiem trzeba robić, a najbliższe wolne popołudniowe terminy na koniec maja.
Katik ja tak tylko z ciekawości
Katik
Ja też mam bardzo dużo takich pieprzykow a nie odważyłam się jeszcze ani jednego usunąć. Co jest lepsze laser czy lyzeczkowanie?
laserem się szybciej goi słyszałam, ja miała wycinany i potem jeszcze szwy, więc nie polecam. Gdybym teraz się decydowała to bym na laser się zdecydowała
B kupił truskawki, nie smakują tak jak nasze, ale miałam ochotę, więc znikam

reklama
Witam

Zosia drzemkę zalicza, Ola z tatą na rolkach, jak młoda się obudzi to do nich z hulajnogą dołączymy:tak:
Dziś oczka zdrowa, mam nadzieję, że to nie żadna alergia, do tej pory nic się nigdy nie działo.

Elvie oj wystawia Maciek cierpliwość wszystkich na próbę, trzymamy kciuki, żeby do 15 już dawno było po wszystkim:tak:.
Oj macie się z tym zasypianiem. Zosiaka normalnie ozłocić powinnam za spanie - czy w dzień czy wieczorem po kąpieli 19.30 ląduje w łóżku, piciu, buziaki (ryjek wystawia między szczebelkami i się cieszy, normalnie zjeść ją można) i z czapy. Gorzej może być w wakacje jak dziewczynom piętrowe łóżko sprawimy, z dzidziusiowego nie czmychnie, a tak to pewnie bez wędrówek się nie obejdzie.

Też uwielbiam Orsay, jeden z niewielu sklepów w którym da się coś wybrać cenowo też nieźle, zwłaszcza z kartą klubową i rabatami:tak:

Agnieszka zdrówka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry