reklama

Kwietniówki 2010!!!

Olka własnie guzik połknęła
shocked.gif
eek.gif
eek.gif
:szok: Dobrze, ze sie nie zadlawila nim

Babeczki, w przyszlym tygodniu mam nadzieje potwierdzic, ale wyglada na to, ze JEDZIEMY DO KANADY! :-):-):-)

Malzon wlasnie ze mna rozmawial i stwierdzil, ze babka ktora z nim rozmawiala (dyrektor naczelny) wstepnie zaproponowala mu te prace. Jeszcze czeka go rozmowa z innym dyrektorem - maz zrozumial, ze on tez musi sie zgodzic - i jesli jemu przypadnie do gustu, to od lipca zaczyna prace.
Dziewczyny, zaciskamy wszystko przez caly tydzien.
Ide jakies wino kupic i kolejny sloik nutelli :tak:

reklama
Aniam, to teraz bedziesz szukala skarbu w kupkach :-)

Zielona, mam naddzieje, ze wszystko sie uda, i wkrotce cala rodzinka bedziecie w Kanadzie. Troche mi szkoda, bo mialam nadzieje, ze spotkamy sie na wyspach.... ale przeciez Wasze szczescie to podstawa.
Nadal &&&&&&&&&&&

Zielona no to super! Toast moge wypic z Toba, ale pozwolisz, ze Nutelle zastapie serem plesniowym :)

Aniam... guzik powiadasz... w sumie kiedys wylezie zvdrugiej strony :)

Barteq w zlobku mial pelny sukces :)))

Hej byłam tu poczytać,dziękuję za wsparcie i gratulacje. Jutro po 17.00 mamy wypis to się już z domu odezwę bo z telefonu dziwnie pisać i mnie wywala.
Gosi dziękuję i trzymam kciuki za wylot zielonej.
Maciek śpi więc i ją idę spać bo nie wiem jaką noc przed nami.
Mam mało pokarmu ale walczę o to by karmić a synek chce ciągle jeść i ładnie je
Tęsknię za lenka ale wiem że wszystko z nią ok
Ciekawe jak jutro brata powita..?
Do jutra kobiety!

Czesc Mamuska!!!
Cycaj, cycaj. Ja tez mialam malo pokarmu przez pierwsze dwa dni, trzeciego wieczorem jak mi cycki wysadzilo, to myslalam ze mi je rozsadzi. 2 razy pod prysznic lecialam i rozmasowywalam w cieple a mleko samo tryskalo.

Lenka sie nie przejmuj, dobrze jej w domku, a jak na starsza siostre przystalo- od jutra bedzie Ci dzielnie pomagac :-)

Jak milo, ze sie odezwalas Elvie. Buziaki dla Maciusia, a o Lenke sie nie martw.
Ech... naszlo mnie na wspomnienia- dwa lata temu bylam w takiej sytacji jak TY
moje dzieciaki swietnie sie dogaduja
razem sie bawią i broją
u Was tez tak bedzie
Jesli moge cos polecic, to niech MAciek przywiezie Lence jakis prezent wchodzac do domu, my tak zrobilismy za rada lekarki i zdalo egzamin, Hania nie miala syndromu jedynaka, swietnie przyjela brata i tak jest do dzis. NAwet jak Tymek wyrywa jej wlosy, to ona placze, gdy chce go jakos ukarac i broni go przede mna

reklama
:szok: Dobrze, ze sie nie zadlawila nim

Babeczki, w przyszlym tygodniu mam nadzieje potwierdzic, ale wyglada na to, ze JEDZIEMY DO KANADY! :-):-):-)

Malzon wlasnie ze mna rozmawial i stwierdzil, ze babka ktora z nim rozmawiala (dyrektor naczelny) wstepnie zaproponowala mu te prace. Jeszcze czeka go rozmowa z innym dyrektorem - maz zrozumial, ze on tez musi sie zgodzic - i jesli jemu przypadnie do gustu, to od lipca zaczyna prace.
Dziewczyny, zaciskamy wszystko przez caly tydzien.
Ide jakies wino kupic i kolejny sloik nutelli :tak:

gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry