reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej dziewczyny,
Melduję tylko,że żyję i idę spać bo za mną dzień z 25 maturzystami, przejechanymi 100km w godzinach szczytu (tym razem autem, choć rowerem byłoby pewnie szybciej ;), mega katarem, zakwasami po wczorajszej eskapadzie, do tego @ przylazła.

Zielona zaciskamy kciuki!
Elvie jak fajnie,że jutro będziecie już w domku!

Spokojnej nocki!

Ostatnia edycja:
reklama
:szok: Dobrze, ze sie nie zadlawila nim

Babeczki, w przyszlym tygodniu mam nadzieje potwierdzic, ale wyglada na to, ze JEDZIEMY DO KANADY! :-):-):-)

Malzon wlasnie ze mna rozmawial i stwierdzil, ze babka ktora z nim rozmawiala (dyrektor naczelny) wstepnie zaproponowala mu te prace. Jeszcze czeka go rozmowa z innym dyrektorem - maz zrozumial, ze on tez musi sie zgodzic - i jesli jemu przypadnie do gustu, to od lipca zaczyna prace.
Dziewczyny, zaciskamy wszystko przez caly tydzien.
Ide jakies wino kupic i kolejny sloik nutelli :tak:

Dobrze że to nie moneta , bo bym musiała potrącić z kieszonkowego . Ty szykuj się do mnie co ? Bo jeszcze mi wyjedziesz i się nie zobaczymy i co będzie? :tak:

Elvie super że u Ciebie wszystko ok . Parę dni będziesz miała bałaganu w domku a potem już z górki :-D:-D

Polazłam na Zumbę która odbywać się miała a tam nie ma żadnych zajęć . Jakiś pajac salę wynajmuje ale ślad po nim zaginął . No się wkurzyłam :wściekła/y::wściekła/y: ale znalazłam coś innego muszę iść obadać . To się przejechałam po mieście i wróciłam do domu :cool:

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem

Zielona wszystko będę ściskać najmocniej jak się da abście całą rodzinką wkrótce byli razem :tak::tak::tak:

Aniam przejechałaś się i miałaś chwilę tylko dla siebie :-p To ci Olka, najważniejsze że się dobrze skończyło tera szukaj niespodzianki;-) wiesz gdzie :-D

Kittek odpoczywaj po tym maratonie:tak:

Aniez to wypijmy za sukces Bartusia i za Zieloną ;-)

Isabela zdrówka

Marta coś ta pielęgniarka niedoinformowana :no: nawet w książeczce zdrowia dziecka jest specjalna strona do bilansu 2 latka.
Jak tam Olka po wizycie u neurologopedy?

Anna a co to są blade mięśnie?

Agnieszka jak tam psinka?

Sonia Olka wymiata :-D Też tak mam że jak mam gaciówę to zawsze ktoś się napatoczy i w poranniku muszę go przyjmować;-)

Elvie jeszcze tylko ta nocka i będziesz w domku, nacieszysz się Lenką , sama jestem ciekawa jak mała zareaguje na braciszka.Pomalutku pokarm będzie zobaczysz najważniejsze że Maciuś chce cyca:tak:

Lecę prasować, spokojnej nocy kobietki.

Elvie fajnie, że już jutro w domku bedziecie. na spokojnie i pokarm się pojawi, ważne, ze młody chce ciągnąć to sam powinien pobudzić laktację.
Zielona &&&&&&&& do mnie to już masz tak blisko, ze wstyd, zebyśmy przed Twoim wylotem się nie zobaczyły :no:

Ja dalej na prochach ale jakoś się trzymam...
Idę lulać. Dobranoc.

Zielona kciuki za kolejną przeprowadzkę i nową pracę męża
To ja nie wiedziałam, że Kostka ma taki problem z paluszkami.
Udało mi się jednak na NFZ załatwić małej wizytę na 1.06 do fizjoterapeuty, Mamopaulinki do dr. Szymy. Cieszę się jak nie wiem co, z tak krótkiego terminu.
Elvie skąd ty bierzesz tyle energii? Odpoczywaj dużo w szpitalu, bo później 2 smyki już Ci nie pozwolą. Daj nam znać jak Lenka zareagowała na braciszka.

Wpadłam dzisiaj ostatni raz, bo jutro wyjeżdżamy do teściów chyba do niedzieli. Teściowa jutro ma służbę, a my jedziemy na te kabarety. W piątek mamy zaplanowany wypad nad wodę. Sobota praca, a niedziela jeszcze bez planów. Ale to się może zmienić w każdej chwili.
Więc życzę wszystkim słonecznego weekendu

Witamy i my

Elvie nie martw sie bedzie ok, ja w szpitalu nic nie mialam ale i tak mala cykala i przyszedl z czasem najwazniejsze to dostawiac nawet jak nie leci to stymuluje pokarm. Tosia byla dokarmiana z 5 razy ale oplacal sie trud i wysilek bo potem karmilam juz sama :-) Takze spokojnie wrocicie do domu i bedzie ok :-)

Zielona suuuuper jak sie Wam uda &&&&&&&&&&&&&&&

A teraz apel do Was kobiety moje RATUJCIE

Jako ze u nas na studiach jest taki przedmiot jak metody badan jakosciowych i sa z nich cwiczenia bede potrzebowala waszej pomocy. W ramach zaliczenia cwiczen musze przygotowab badnaie naszej rzeczywistosc, problem badawczy do ustalenia w wlasnej kwesti. No to wybralam i mialam przeprowadzic te moje wywiady z matkami ktorych maz jest alkocholikiem o tym jak wyglada ich rzeczywistosc i jak chronia przed ojciem bydlakiem dzieci, no ale coz dyrektorka osrodka dla
takich kobiet raz sie zgodzila a raz nie, noi dzwoni do mnie wczoraj ze nieniestety sie nie uda. No i tu jest dupa, potrzebuje tego na zeszla niedziele a na ta juz koniecznie. I pomyslalam sobie o Was.
Moze mialaby ktoras ochote napisac mi na pw troche o sobie. Oczywiscie nie bedzie to wykorzystywane upubliczniane i nic z tych rzeczy.
Mianowicie chodzilo by o nasze forum. Jak sie tu znalazlyscie? Jak to sie dzieje, że juz 3 lata tu tkwimy? Jak przy natloku codziennych robot udaje wam sie tu chociaz na chwile wpasc. Czy to sie stalo przywozanie a moze raczej obowiazek? Czy to radzenie sobie tutaj Wam pomaga? CZy czujecie ze moglybyscie poznac. Badanie bylo by ogolnie na temat matek zrzeszonych na forum, co sprawia wlasnie ze jestesmy tak zrzyte, odwiedzamy sie, zapraszamy, ze trwa to juz 3 lata. Badanie zle powiedziane. Oczywiscie wnioski Wam tu wstawie. Bardzo bym bila wdzieczna jakby znalazlo sie kilka kobiet ktore chcialy by mi o tym troche opowiedziec. Jakby ktoras z Was chciala pomoc prosze napiszcie mi wlasnie na ten temat jakies hipotetyczne pytania napisalam. Najwyzej bede dopytywac. Mialo to byc na zywo, ale internetowo z braku laku tez moze :-) Dzieki wielkie i juz nie marudze.

Ide W obiad dokonczyc bo wyjezdzamy z Tos i z moja mama na caly dzien do mojej siostry.

Do wieczora

Hej Babeczki!
Wstałam przed 6:confused: zdarza mi sie to coraz częściej, lubię w spokoju wipić kawę, obudzić się na spokojnie i zebrać siły na cały dzień. przed 8 zaczynam robotę i mam nadzieję że pójdzie szybko, bo wczoraj siedziałam przed kompem do 16 ale udało mi sie załatwić dwa super zleconka.
aniam dobrze że guzik gładko przeszedł, ja wczoraj w pieluszcze znalazłam 1 gr ale raczej dołem nie wyszedł:-D, Marysia cały czas chodzi i kasę zbiera, wczoraj wróciła od moich rodziców z pełnymi kieszeniami, jak ją zapinałam w foteliku to się wysypywały:-D
elvie super że już dzisiaj będziecie w domku, pokarmem się nie przejmuj napewno się rozkręci, przy Oli i Kubku rozkręcał mi się tydzień a pózniej karmiłam po 18 m-cy
gosieńko duzo osób mi mówi że Ola ma super słownictwo jak na swój wiek, oczywiście, absolutnie jest na porzadku dziennym, wczoraj rzuciła mi tekst "poprostu z ust mi to wyjołaś" ostatnio, była w kuchni z Kubą i słyszę "och chubiłam" wchodzę a moja artystka siedzi na szafce i rzuca w brata odrabiajacedo lekcje chrupkami, chyba zacznę zapisywać te teksty bo czasami jak coś rzuci to niewiadomo czy śmiać się czy płakać, ale najlepiej jest w aucie robi nam za radio, cały czas gada albo śpiewa, ostatnio udawała że ma czkawkę, trwało to juz trochę więc Kuba zaczął sie wkurzać powiedziałm żeby już przestała na co moja mądrala że ona w ten sposób się relaksuje:eek:
Mania zaczyna się kręcić zapodam pićku to może jeszcze troche pośpi
Miłego dnia!

Dzieńdoberek

My już po śniadaniu, Helka szaleje z psem i coś czuję że za chwilę będzie płacz :blink:
Dzisiaj mam zwariowany dzień bo o 16 mam wywiadówkę u Mateuszka, chłopcy o 14 w domu na szybko muszą lekcje zrobić bo potem na tenisa do 19 a ja z tej wywiadówki pewnie też szybciej nie wrócę bo jak się babki rozgadają ;-) jeszcze Helenkę do tatusia na wieś trzeba podrzucić no szał ciał popołudniowy będzie :-D
Już dni w kalendarzu skreślam do niedzieli bo potrzebuję chwil bez dzieciaków:tak:

Isabela jak by co to ja mogę pomóc ale zadzwonię do ciebie bo na pisanie to chyba nie znajdę czasu, odezwę się wieczorkiem.

Sonia to ty tak jak ja ostatnio też rano przed dzieciakami wstaję, kawkę piję, delektuję się ciszą i układam plan dnia;-)
Zapisuj te teksty Olki bo naprawdę zdolna dziewczynka :-)

Maonka bawcie się dobrze na tym kabaretonie, szczęśliwej podróży.

Dorotko zdrówka , ale cię długo trzyma a może jakiś kręgarz by ci pomógł?

Zmykam zupę wstawiać bo pogoda super i na spacerek potem idziemy .
Miłego dnia, przesyłam słoneczko:cool2:

reklama
:-):-):-):-):-):-):-)
ja po pracy i do tego dumna jak paw, podliczyła tydzień i tak dobrze to mi jeszcze nigdy nie wyszedł, chyba zajrzę dziś na allegro, ale najpierw mniej przyjemne rzeczy przelewy do zusu
gosieńko jestem pewna że ogarniesz wszystko bez problemu, prowadziłam kiedyś taki zeszyt gdzie pisałam wszystko co wydażyło się Kubkowi i Oli i teraz jak go wyciagam i czytam jak mówili ubaw mamy, niestety Marysię z tym zaniedbałam:zawstydzona/y:
Uciekam nakarmic gromadkę:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry