reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dobra, nasmarowalam pismo.

Marta, a co ja mam im ze skarbowki przedstawic, skoro ja NIGDY w PL nie pracowalam, a malzon ma dochody w Meksyku hahahaha Moze sie i przejde dopytac, ale i tak procedura potrwa pewnie z miesiac, a ja za 2 miesiace chce juz byc gdzies indziej :-)

Aniez z kupalem ok. Odkad dziadek w szpitalu, mala robi do kibelka albo na nocnik i bez placzu. Milion razy mowilam, zeby zostawic dziecko w spokoju... Ale on nie, musial pieprzyc caly dzien o kupie, to sie dziecko zestresowalo i nie chcialo robic. Teraz to nawet mloda robi tak, ze idzie do kibelka, siada na sedesie, kaze zamnkac drzwi, a jak zrobi to wola :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ciekawe jak tam nasza świeżo upieczona podwójna mama? Pewnie mega szczęśliwa

Salamandra niedługo na Twój poród będziemy czekać, oby też był taki szybki

Maonka, Konstancja urodzila sie ze znieksztalconymi paluszkami. Srodkowe paluszki obu stopek sa jakby wycofane i podwijaja sie jej pod inne. Znieksztalcony tez ma paznokiec na jednym z tych paluszkow, rosnie tak jakby w rurke. Paznokiec na drugim paluszku byl podobny, ale sie naprostowal. Chce sie dowiedziec czy to mozna jakos leczyc. Bo teraz to pewnie wystarczy cos na te paluszki nakladac i w ten sposob sie wyprostuja same, bo kostki jeszcze mieciutkie. Za pare lat pewnie trzeba by operacyjnie.

Nie wiem czy sie dopatrzysz czegos na tych zdjeciach, ale nie mam lepszych.

0000.JPG000.jpg00.jpg0.JPG

Ostatnia edycja:
Hejka

Przed chwilą rozmawiałam z Elvie, kazała wam podziękować za gratulacje i pozdrowić. Jutro prawdopodobnie wychodzą do domu, Maciuś grzeczniutki, mały głodomorek ciągle na cycu by wisiał.
Elvie ma tyle energii że :szok: i w głosie taka szczęśliwa a Mariusz to dumny jak paw chodzi bo mu wszyscy mówią że Maciuś do niego podobny ;-)
Jak wróci to wam na pewno dokładnie opisze ekspresowy poród, teraz szama pierogi bo podobno jedzenie w szpitalu kiepskie ;-)
Dzisiejsza fotka Maciejki tam gdzie zawsze.
Resztę nadrobię wieczorkiem

Zielona Elvie się śmiała że Maciej to jeszcze bardziej do Mariusza podobny niż Lenka, bo Lena ma ciemne włoski a Maciuś jest blondynem no i kawał z niego chłopa bo o ile dobrze pamiętam to ma 58 cm to taka kluseczka z niego.
W ogóle Elvie jest niemożliwa po porodzie nie mogła doczekać i dodzwonić się do pielęgniarek więc zabrała Macieja w wózeczku i postanowiła iść wziąć sobie prysznic:szok: Śmiałam się że w sumie to mogła do domu sobie wyjść i nikt by nie zauważył, pielęgniarki w końcu przyszły i stwierdziły że teraz pomogą jej się spionizować i do łazienki zaprowadzą a ona im na to że już dawno prysznic wzięła i się przebrała:-DCała Elvie;-);-);-)

reklama
Jasne, ze dam znac - jak tylko bede cokolwiek wiedziala. Albo sie upije ze szczesacia, albo z rozpaczy ;-)

Kiedy bylam w trakcie procesu rejestracjnego Konstancji we wszelakich miejscach, ktoras z Was wklejala link do rozpozadzenia traktujacego o tym iz kazdy obywatel polski ma zapewniona bezplatna opieke medyczna do ukonczenia 18ego roku zycia. Szukam i znalezc nie moge :no: Nie pamietam kto to wkleil, chyba aniam. Poprosze raz jeszcze

Ja wklejałam ale widzę że dziewczyny j8uż pomogły .

Elvie jesteś niesamowita :-D:-D

Olka własnie guzik połknęła :szok::eek::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry