reklama

Kwietniówki 2010!!!

Doszlam do wniosku, ze skoro malzona wczorajsza rozmowa z dyrektorem naczelnym zaowocowala przedstawieniem warunkow placowych, znaczy to ni mniej nie wiecej jak to iz ta w przyszlym tygodniu to czysta formalnosc.
Wlazlam zatem na brytyjskie rzadowe strony, coby dowiedziec sie czegos o zaswiadczeniu o niekaralnosci. No i jestem w czarnej dupie. Nic nie kumam. Juz sie zastanawiam czy nie zataic faktu iz tam mieszkalam... Nie wiem jak zdobede zaswiadczenie z Meksyku. A mowilam chlopu, ze trzeba po nie jechac, to mial wazniejsze rzeczy do zrobienia.

reklama
Witam
Urobiona dziś jestem po pachy.
Jutro na działkę ruszamy, żarcie szykowałam coby tam w garach nie stać, spakować wszystko musiałam, wyjazd pierwszy w tym roku więc klamotów do zabrania :szok:, jeszcze z Olą na rolki musiałam bo płakała, że z koleżanką się umówiła.
Latały z takim kolegą, łobuziak największy z grupy, teraz Ola mówi:
- a Igor brzydko powiedział na jedną panią
ja: a jak?
Ola: no najbrzydziej
(już się domyślam jak, ale podpuszczam dalej)
ja: no powiedz
Ola: zapierdziana baba:-D:szok:
Ubawiłam się setnie

Kwiatek u was jak nie urok to........:-(. Oby łagodnie przeszła ta ospa

Elvie już pewnie w domciu. Jeszcze raz gratulacje:tak:

Witamy po wyjezdzie

Umeczona jakby hektar pola przekopala.

Tylko tak na szybko wroce moze po kapieli jeszcze bo chwilowo padam.

Agnieszkao
bardzo Ci bede wdzieczna jak znajdziesz chwile zeby cos naskrobac, dziekuje

Gosienko
dziekuje Ci dobra kobieto zdzwonmy sie jakos postaram sie to jakos spisywac bo powinno byc slowo w slowo ale przez telefon to nawet nagrac i skrypt zrobic z tego sie nie da ale jakos dam rade, dziekuje bardzo

Zielona
chodzi o to raz ze to ma byc badane jakosciowe nie ilosciowe, wiec ankieta odpada. dwa ze probka, probeczk 3,4 jak na takie badanko zaliczeniowe starczy naprawde, a ze Pani dyrektor odmowila to sie chytam a pomyslalam ze to co skupia nas tu te 3 lata tez bedzie bardzo interesujace i ciekawe mysle

Dzieki i do pozniej

Zielona napisz na pw numer telefonu jak nie dzis to jutro :-) odezwe sie, najwyzej bedziecie musialy byc cierpliwe co do mojego notowania zeby was zidywidualizowac i pisac ten "wywiad" tak jak Wy to mowicie a nie swoimi slowami. Chyba ze moze macie jakis pomysl jak mam to zrobic :-)

Iza, moj numer jest na kontaktach. Tylko nie dzwon na komorke, bo do starego do szpitala sie dodzwonisz hahaha

a no i zadzwon lepiej jutro w dzien...

musze chyba zaczac w lotto grac. potrzebna mi taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka gora forsy

Ostatnia edycja:
Ok jak chcesz to przesle Ci krotkie streszczenie o czym bym chciala z Toba porozmawiac, oczywiscie reszta nasunie sie w rozmowie, ale tak chociaz zeby Ci troche nakreslic powiesz co o Tym myslisz :-)

Grrr ile mozna czekam az sie woda nagrzeje.

Isabela do mnie też możesz zadzwonić . Bo nie mam czasu tyle pisać :tak:

Zielona to masz teraz zagwozdkę , mam nadzieję że jakoś się uda to wszystko załatwić .

Kwiatek u Oli jakieś dziecko ma teraz ospę , 23 maja idziemy Olkę szczepić . dla nas teraz ospa to by była tragedia z powodu wyjazdu :no: mam nadzieję więc że się nie pojawi .

J we wrocku , autostrady u nas nie będzie :-D ale to chyba był pewniak . Szukam pieca , oczywiście u nas w sklepach nie ma tego co potrzeba .

Elvie - super że już do domku idziecie

Padam na twarz... gorąco jak w Tropikach... nienawidzę tego... idę poszukać czegoś na ząb i wina się napiję, a co ;-)

Elvie i jak w domku?

Ewka
- fajnie, że jesteś, ostatnio się zastanawiałam, dokąd Cię wywiało.

reklama
Witam wieczorkiem

Jedna wywiadówka a tyle przez nią zamieszania że :szok: Odrabianie lekcji koło 19 to dla mnie przegięcie plus Hela wrzeszcząca bo w aucie się zdrzemnęła i potem przez godzinę był taki ryk że uszy pękały:no:
Ale już jest błoga cisza :tak:

Aniez ja też winko popijam i okna w chacie pootwierałam bo też gorąco:tak:

Aniam szkoda że twój małż w niedzielę nie będzie we Wrocku wtedy byś się mogła z nami spotkać . Mam nadzieję że Olka ospy nie załapie.

Zielona mój małż gra w totka więc jak by coś wygrał to możesz z nim gadać ;-)Trzymam kciuki cały czas:tak:

Magda udanego działkowego wypoczynku:tak:

Anna coś ostatnio zapracowana jesteś ;-)

Ewka brawo dla Stasia najważniejsze że pomalutku kuma o co chodzi a że na golasa :-D

Kwiatuszek zdrówka dla Hani niech ospa szybko minie.

Filonka wiosna kochana więc nie ma się co dziwić że na kompa nie masz czasu ;-)

Elvie ty już w domku, ciekawe jak Lenka na Maciusia zareagowała? Mam nadzieję że M wyjazd do Rio bardzo nie wkurzył;-)

Agnieszka i jak kwiatki zakupiłaś? Pokazuj te buty co sobie kupiłaś:tak:

Ella zdrówka

Martuś super że Olka akceptuje neurologopedkę :tak:Trzymam kciuki za wizytę u dr.Łady mam nadzieję że będzie dobrze, musi być.

Sonia też tak miałam że Emila pamiętnik był bardzo dokładny, Mateusza już troszkę mniej a Helenki jest ale można by się było do niego przyczepić :zawstydzona/y:
Pochwal się potem co ciekawego na allegro kupiłaś :-)

Zmykam referat dla Isabeli tworzyć :-) mam nadzieję że pójdzie mi to szybko i bezboleśnie a że mam obiecaną kawę i ciacho to jest motywacja ;-)

Spokojnej nocy babeczki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry