reklama

Kwietniówki 2010!!!

polecisz do Kanady przez Meksyk...

lot do Kanady przez Anglie> od 1400 dolarow
lot do Kanady przez Meksyk> od 3200 dolarow

ot taka nieistotna, zupelnie niezauwazalna roznica.

plus ponad 2000 doll za jakies tam pozwolenia...

W poniedzialek malzon jedzie do stolicy, coby polska ambasade nawiedzic, to zajrzy tez do odpowiedniego urzedu dopytac sie co i jak, a moze uda mu sie wczesniej dodzwonic...

wlasnie skonczylam ogladac dziewczyne z tatuazem i ide spac.

reklama
Dzieńdoberek

W sumie jestem pierwsza no chyba nie tak do końca bo Zielona postanowiła po nocy pisać :-D

Nata gdzie cię wywiało?

Zielona no to ceny niezłe :szok: Mam nadzieję że twój małż coś wymyśli i pozałatwia a ty jednak nie będziesz musiała maści na odciski kupować ;-)

Ewka a gdzie tam lanie, moje dzieciaki w szkole problemów nie mają ( dumna jak paw z tego powodu chodzę :happy2:)
Tobie życzę abyś jak najszybciej remonty porobiła inie zapomnij o parapetówce :tak:;-) mam nadzieję że meliska pomoże, ja też często popijam bo cierpliwości czasem brak:no:

A ja wczoraj kupiłam sobie szparagi które uwielbiam i dzisiaj na obiad ugotuję plus ziemniaczki z koperkiem , jajko i kefir więc jak któraś chętna to zapraszam :blink:

Miłego dnia

gosienko jestem tylko mam prace dyplomową do napisania na zaraz a nie dostalam urlopu - wiec pisze nocami i rano jestem delikatnie mówiąc nieprzytomna
Elvie to miałaś przygody
Zielona kciuki zaciśnięte aby było jak najlepiej

Witam porannie
Elvie ja na twoim miejscu bym wyła na tym łóżku ale ty dzielna babka jesteś a z tą kąpielą to mnie rozbawiłaś;-) dobrze że już w domku jesteście
Nata witaj w klubie ja też zabieram się za napisanie mojej pracy ale jak narazie idzie mi to jak krew z nosa
gosienko aż wstyd się przyznać ale nigdy nie jadłam szparagów hmmm może się skuszę i wpadnę do ciebie na obiadek :-)

Gosienko ja chetna jestem na obiad, tylko troszkę daleko...

Kurcze wolne dzis mamy i oczywiście pogoda musiala sie popsuc... ola tez do tego zamiast pospać jak ma wolne to juz przed 7 postanowiła wstac...

Chyba trzeba sie kawa poratowac..

Ooooo!!! A ja szukalam natchnienia na obiad :-D:-D:-D Zielone pieczone szparagi! Niskokaloryczne, więc mogę tego dużo zjeść!

Elvie to Ci sie dziwnie trafiło, Barteq miał 4060 i bez problemu chroniły krocze ;-) moje położne były super, R. był od samego początku, ale to zasługa dr Paslavskiego, ktoremu serdecznie dziekuje za wszystko po dzis dzien :-) i poloznej Ewie (starsza babka z doswiadczeniem). Najwazniejsze, ze Macius w domku i, ze Ty sie dobrze czujesz!

Ewka pewnie, ze alkoholizm lepszy. Mialam Ci pisac, ze do Krakowa sie wybieram w tym sezonie wakacyjnym :-) tylko jeszcze nie wiem, kiedy i jak to zorganizowac, wiec jak masz jakis namiar na nocleg z dzieciakami, to ja poprosze!

Dzisiaj mam goscia w pracy, bo Kubus sobie rozharatal kolano i z zywa rana nie chcialam go puszczac do przedszkola... ciekawe, co mi sie uda dzisiaj zrobic :eek:

doberek

Napisałam posta o 7 i zanim nacisnęłam wyślij to mi bateria padła :no: ale tak to jest jak się nie zwraca uwagi na ostrzeżenia :-D

więc jeszcze raz

Gosieńko stawie zdjęcia butów tylko musze je zrobić i potem polece hurtowo bo wam poobiecywałam zdjęć a żadnego jeszcze nie wstawiłam :zawstydzona/y: za co przepraszam ale zwyczajnie nie mam kiedy... a jak mam zapuszczać stacjonarkę, która się ładuje wiecznie ostatnio to mi zwyczajnie ochota odchodzi...
Kwiatków nakupiłam za 100 zł :zawstydzona/y: ale dzięki temu będe miała ładnie czerwono na balkonie :-D kupiłam pełne pelargonie zwisające i stojące więc zobaczymy ...dzisiaj będę je sadzić...

jeszcze coś odpisać miałam ale zapomniałam co to było...

AAaaaaaaaaaa Zielona tym bardziej trzymam kciuki żeby i kasa się znalazła :tak:
Elvie witaj w domu :-)

dobra spadam bo robota czeka:baffled:

reklama
Wiecie jaki sobie plan ukulam jesli mialabym do Meksyku wracac przed wyjazdem do Kanady?
Nie polece do stolicy tylko na tydzien do Cancun hahaha wlasnie sprawdzilam pobieznie i lot dla mnie i mlodej wawa - cancun plus hotel na tydzien jest tanszy niz lot w tym samym czasie do stolicy hehehehe lece teraz na zakupy a pozniej dalej bede sie zastanawiac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry