reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ja sie pocieszam mysla ze najpozniej za 3 tygodnie bede juz bez brzucha,tylko najzwyczajniej w swiecie jest juz mi juz ciezko,w dodatku na ulicy czuje sie jak dinozaur,i niektorzy ludzie zachowuja sie nietaktownie gapiac sie na mnie i na moj brzuch:no::wściekła/y:

reklama
dziewczyny mam pytanie
Julka jest dokarmiana butelką bebilonem 1 - zdarza jej się większe ulanie oraz od dwóch dni ma na przemian raz normalną kupkę raz twardą takie bobki - czy mam ją dopajać - a jak tak to czym, wodą czy herbatkami i ile tego podawać.

Nata, mi lekarz powiedzial, ze jesli dopajam, to najlepiej przegotowana woda i oczywiscie bez zadnego slodkiego paskudztwa. Natomiast jesli decyduje sie podac jej herbatke (na przyklad rumiankowa), to powinno to byc nie wiecej niz 25ml na dzien. Wody natomiast tyle, ile jej potrzeba.

Co do smoczkow, to ja sobie odpuszcze. Nie ma potrzeby, wiec nie daje. Mala wq... bardziej ¨sztuczny cyc¨, niz brak prawdziwego ;)

witam,
nadal w dwupaku...nadal na heparynie...nadal nic nie wiem... w poniedziałek mam dzwonić do mojego gina,zobaczymy co zaproponuje.idka kręci się straszliwie,skurcze są coraz mocniejsze,ale nie występują regularnie...czekam zatem cierpliwie...miłego dnia kobietki...

waniliowa widzę, że mamy podobne dolegliwości... mnie też męczą skurcze i to coraz mocniejsze, ale niestety nie są regularne... no i Kubuś kręci się ostro... heh... jak nie urok to sraczka...

No laseczki....chyba mamy rekordowego bobasa pod wzgledem wagi i cm:):):), jestem pod wrazeniem:). Ktoras chętna na pobicie rekordu???. szczegóły na sms-owym:)

napisałam na lekarskim, ale tutaj więcej z nas zagląda... powiedzcie mi kochane czy skurcze przepowiadające mogę trwać od 22 (wczoraj) aż do teraz ?? bo ja od 22 mam skurcze... ale nieregularne... no ale nie miałam ani 1h bez skurczu :eek: no chyba, że w nocy podczas snu, ale byłam tak wycieńczona że mogłam po prostu nie czuć kilku... :eek: help me! no i znowu znalazłam brązowego gluta na majtkach...

Witajcie dziewczynki:-).
Mam chwilkę więc się melduję że od wczoraj jesteśmy w domku. Wypuścili nas w 3 dobie bo miejsc im brakowało na porodówce a my czuliśmy się dobrze:tak:. Natalka bardzo dobrze przyjęła braciszka:-), zobaczymy jak będzie dalej. Teraz z 2 dzieciaczków mamy niezłą jazdę momentami ale nie jest źle;-). Jak będe miała chwilke to opisze Wam mój poród. Chłopak troszkę urusł w brzuszku i jak się nie mylę to chyba objął prowadzenie;-):-D.
Trzymam kciuki za wszystkie jeszcze oczekujące maleństw dziewczyny:-) nawet się nie obejrzycie i będziecie tulić dzidziusie i wspominać brzuszkowy czas:-);-).
Musze uciekać bo Natalka już mnie strasznie zaczepia. Postaram się zaglądać w miarę możliwości. Pozdrawiamy:-):tak:.

No laseczki....chyba mamy rekordowego bobasa pod wzgledem wagi i cm:):):), jestem pod wrazeniem:). Ktoras chętna na pobicie rekordu???. szczegóły na sms-owym:)

nie no ale czad!! a jeszcze wczoraj rozmawiałyśmy o tym która z nas urodzi... ALE KLOCEK !! NO CZAD !! ale i długi!! poproś ją koniecznie o fotki... bo przecież on to jest rozmiarów miesięcznego dziecka :-D

EWKA84 SZACUN DLA CIEBIE !! JESTEŚ WIELKA !!

kici69 - skurcze mogą tyle trwać, teściowa mówi że ona miała od poniedziałku do środy takie skurcze, w czwartek się nasiliły i urodził się mój M. :-)

reklama
Do góry