kici69
szczęśliwa kwietniówka'10
super że już jesteście w domkuWitajcie dziewczynki:-).
Mam chwilkę więc się melduję że od wczoraj jesteśmy w domku. Wypuścili nas w 3 dobie bo miejsc im brakowało na porodówce a my czuliśmy się dobrze. Natalka bardzo dobrze przyjęła braciszka:-), zobaczymy jak będzie dalej. Teraz z 2 dzieciaczków mamy niezłą jazdę momentami ale nie jest źle;-). Jak będe miała chwilke to opisze Wam mój poród. Chłopak troszkę urusł w brzuszku i jak się nie mylę to chyba objął prowadzenie;-)
.
Trzymam kciuki za wszystkie jeszcze oczekujące maleństw dziewczyny:-) nawet się nie obejrzycie i będziecie tulić dzidziusie i wspominać brzuszkowy czas:-);-).
Musze uciekać bo Natalka już mnie strasznie zaczepia. Postaram się zaglądać w miarę możliwości. Pozdrawiamy:-).

no nie wiem czy objął prowadzenie... po tym co nam zaserwowała dzisiaj ewka obawiam się, że żadna jej nie przebije...
laski... od 30 min mam skurcze co 6 min
a mój małż z przerażeniem patrzy że ja siedzę na forum i piszę 
. Natalka bardzo dobrze przyjęła braciszka:-), zobaczymy jak będzie dalej. Teraz z 2 dzieciaczków mamy niezłą jazdę momentami ale nie jest źle;-). Jak będe miała chwilke to opisze Wam mój poród. Chłopak troszkę urusł w brzuszku i jak się nie mylę to chyba objął prowadzenie;-)
Jestem pelna podziwu dla CIebie!!!