reklama
e.salamandra
Mama pełną parą
Nareszcie chwila wytchnienia i mogę się porządnie przywitać :-)
Wczasowiczki i zagubione w akcji powracają :-)
Olapolap mi też nic nie było wiadomo o starszym dziecku. Jakos ci umknęło. I poza tym patrzę na te fotografie przy suwaczkach i uświadomiłam sobie, że jeszcze nie pochwaliłaś się nam Twoimi Szkrabami
Daga najlepszego!!!!
Agnieszka Janek potrafi wzbudzić w Tobie emocje pozytywne i negatywne. Ale mamusia to zawsze jest mamusia
Tak podczytuję Katik i jestem przerażona... Dzieciacki będą tak reagować na wszystkie 32 zęby??????
Wczasowiczki i zagubione w akcji powracają :-)
Olapolap mi też nic nie było wiadomo o starszym dziecku. Jakos ci umknęło. I poza tym patrzę na te fotografie przy suwaczkach i uświadomiłam sobie, że jeszcze nie pochwaliłaś się nam Twoimi Szkrabami
Daga najlepszego!!!!
Agnieszka Janek potrafi wzbudzić w Tobie emocje pozytywne i negatywne. Ale mamusia to zawsze jest mamusia

Tak podczytuję Katik i jestem przerażona... Dzieciacki będą tak reagować na wszystkie 32 zęby??????
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Witam Was moje drogie
Nie było mnie chyba cały tydzień albo jakoś tak...moja nieobecność spowodowana była awarią kompa- dopiero dziś odebrałam go z serwisu-więc odcięta byłam od świata. Mimo to i tak nie mam ostatnio czasu na neta bo Antonio daje mi równo popalić- w ciągu dnia nie śpi prawie wcale, a jak już kimnie na 20 minut to ja w tempie expresowym muszę zrobić obiad i doprowadzić się do stanu używalnośći- na spacery mało co łązimy bo jak tylko zbliża się do wózka to drze się jakby go ze skóry obdzierali
nie wiem o co camman...wózek mu się nie podoba , wstydzi się go czy co- sama nie wiem. Dziś dał sięprzekonać i podróżowaliśmy 1.5 h aż się wichura jakaś zerwała i trzeba bylo drzeć do domu....
Poza tym to cały dzień muszę go zabawiać bo nawet ostatnio nie chce sam leżeć na macie ani w leżaczku i wszystko mu się szybko nudzi. Zasypia tylko przy cycku- inaczej nie ma szans. A ja padam na cyce i doskwiera mi chroniczny brak samowoli
ale jutro mamunia na 2 dni przyjedzie więc już mam plana że porywam starego i jedziemy wieczorem na kolacje nad morze , puścimy w aucie głośną muze i w końcu zasiąde sobie z przodu...jeden jedyny raz....sama mama z tatą:-)
wątków nie nadrobie, bo widzę że ich przybyło ...całuje Was gorąco i hmm....tęskniłam za Wami
Nie było mnie chyba cały tydzień albo jakoś tak...moja nieobecność spowodowana była awarią kompa- dopiero dziś odebrałam go z serwisu-więc odcięta byłam od świata. Mimo to i tak nie mam ostatnio czasu na neta bo Antonio daje mi równo popalić- w ciągu dnia nie śpi prawie wcale, a jak już kimnie na 20 minut to ja w tempie expresowym muszę zrobić obiad i doprowadzić się do stanu używalnośći- na spacery mało co łązimy bo jak tylko zbliża się do wózka to drze się jakby go ze skóry obdzierali
nie wiem o co camman...wózek mu się nie podoba , wstydzi się go czy co- sama nie wiem. Dziś dał sięprzekonać i podróżowaliśmy 1.5 h aż się wichura jakaś zerwała i trzeba bylo drzeć do domu....
Poza tym to cały dzień muszę go zabawiać bo nawet ostatnio nie chce sam leżeć na macie ani w leżaczku i wszystko mu się szybko nudzi. Zasypia tylko przy cycku- inaczej nie ma szans. A ja padam na cyce i doskwiera mi chroniczny brak samowoli
ale jutro mamunia na 2 dni przyjedzie więc już mam plana że porywam starego i jedziemy wieczorem na kolacje nad morze , puścimy w aucie głośną muze i w końcu zasiąde sobie z przodu...jeden jedyny raz....sama mama z tatą:-)wątków nie nadrobie, bo widzę że ich przybyło ...całuje Was gorąco i hmm....tęskniłam za Wami
Dziekujemy za zyczenia :*************************
mamy juz za soba romantyczny obiad z marudnym brzdacem i opetanym kocurm
teraz Olka i Ramzelini padli, wiec rodzice maja czas dla siebie iiiiiiiiiiiiiii kazde zasiadlo do swego kompa hahahahaha
oczywista oczywistosc
hehehe nie wiem czy pamietacie jak Olapolap urodzila i wyslala mi sms, a ja za cholere nie moglam dojsc do tego ktora to dziecie na swiat wita i tez bylo siesaj i w horejszia sie bawilam :-) heheheh no i znowu nam dostaracza kobita kłizów do rozwiazywania :-)
Czynascie- biedna Alusia..

teraz Olka i Ramzelini padli, wiec rodzice maja czas dla siebie iiiiiiiiiiiiiii kazde zasiadlo do swego kompa hahahahaha
Jasne że się dogadamy. My w Sarbinowie jesteśmy od 16 – 20 sierpnia. Grilla tam nie robiłam jeszcze ale mogę zapytac o możliwość… no chyba że wpadniecie do nas w tygodniu i pójdziemy na plaże a my do was w niedziele…ale to jest wszystko do obgadania :-)
Aniez jak ja ci zazdroszcze tej nocki… mój mały dzisiaj co 2 godziny szamałchodzę po rzęsach…
cóż za pogoda! No fantastico!!Zupka już się gotuje a my się w domku chłodzimy... panowie od balkonu coś tam porobili i schnie dalej... ehhh niech to już skończą
A dzisiaj Janek zupełnie inne dziecko... tulił sie do mnie jak rzepi usłyszałam że jestem najukochańszą mamusią na świecie !!! Aż sie pobeczałam
![]()
oczywista oczywistosc

To teraz ja już sama nie wiem![]()
hehehe nie wiem czy pamietacie jak Olapolap urodzila i wyslala mi sms, a ja za cholere nie moglam dojsc do tego ktora to dziecie na swiat wita i tez bylo siesaj i w horejszia sie bawilam :-) heheheh no i znowu nam dostaracza kobita kłizów do rozwiazywania :-)
gosienkag76
Fanka BB :)
Dziekujemy za zyczenia :*************************
oczywista oczywistosc
Daga sio od komputera
do mężusia wracaj i korzystajcie póki mała śpi
Forget-me-not
Fanka BB :)
sto lat dla Panstwa Dagsilowych ;-)
Daga sto lat sto lat niech żyją żyją nam i jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat ... i uciekaj do swojego K.
my co prawda nie mamy dzisiaj rocznicy ale świętowaliśmy powrót do domu
(wyposzczeni po 4 dniowym pobycie u babci
gdzie łóżko skrzypi niemiłosiernie a pokój trzeba było dzielić z teściami)
my co prawda nie mamy dzisiaj rocznicy ale świętowaliśmy powrót do domu
(wyposzczeni po 4 dniowym pobycie u babci
gdzie łóżko skrzypi niemiłosiernie a pokój trzeba było dzielić z teściami)Daga sio od komputerado mężusia wracaj i korzystajcie póki mała śpi
![]()
nasze dziecie z tych co o 19 lulu a o 5-6 wstaja wiec cala noc przed nami :-)
a ja musze poczytac bo bym chora byla

oz z reszta tez, w koncu informatyk..........

reklama
łącze się w bólu...przechodzę to już drugi dzien....:-(Mam dość... dzieć darł mi się godzinę...
cyc beee butelka beee smoczek beee leżenie na brzuchu beee na plecach beee na rękach beee w wózku bee...
Jeeeessssu
łzy jak grochy...
Posmarowałam dziąsła źelem i padła...
ale przez sen popłakuje.... już nie wiem jak jej pomóc....
Daga kochana...wszystkiego naj, z okazji rocznicy. Obyscie zawsze się kochali tak mocno jak teraz;-)
Ostatnia edycja: