reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki 2010!!!

ech, następna Matka Polka....a gołąbki, pulpety, fasolka ze słoika to nie łaska ?
albo mrożona pizza ?
wiesz jakby tęsknił ?
a tak to nie doceni, że wróciłaś....;-)

poczytałam trochę, ale przyznaję bez bicia, że nie daję rady na wszystkich wątkach...

Daga, zachodzę w głowę, jak Ty mnie na facebooku znalazłaś, hę ???????????????
MAGIA... :-D :-D :-D

Ty MNIE O TAKIE RZECZY NIE PYTAJ, BO JA NADAL NIE WIEM CO TAM ROBIE I KOMU CO WYSYŁAM - DZISIAJ CHYBA WSZYTKIM BUZIAKI I USCISKI PRZESLAĄŁM :-D

ALE WYDAJE MI SIE ZE TO PRZEZ MAILA.... CHOC MOGE SIE MYLIC :-D

A CO, NIE CHCESZ MNIE :-D?

reklama

Ty MNIE O TAKIE RZECZY NIE PYTAJ, BO JA NADAL NIE WIEM CO TAM ROBIE I KOMU CO WYSYŁAM - DZISIAJ CHYBA WSZYTKIM BUZIAKI I USCISKI PRZESLAĄŁM :-D

daga...ja tez nie wiem o co kaman na FB, zwłaszcza ze ja niestety analfabeta językowy jestem:zawstydzona/y::-(

Jak Wy tak na tym facebooku wymiatacie? ja owszem fotki dodałam ale to byłoby na tyle mojej wiedzy o tym portalu ;)

Love- cieszę sie bardzo ze powoli wszystko sie układa, teraz już będzie tylko lepiej :)

A co do końca świata to coż- my planujemy braciszka lub siostrzyczkę dla Juleczki na 2012 wiec o zadnym szerokopojetym end of the world slyszec nie chce :D

Mała śpi a ja czytam...dzień minął średnio bo mała marudna jakaś była...zara i ja pewnie spac sie udam ;)

Daga kompa kukurydzą oplułam przez ciebie.
Ja i tak jestem lepsza od ponad roku mam konto, nie mam pojęcia o co tam chodzi bo z lenistwa nie chciało mi się eksplorować tego fejsbuka. Mam NK i oprócz Wroni nikogo nie znalazłam.

O właśnie Wronka do tablicy. Kochana widziałam Twoje zdjęcie z Weroniczką z lutego, wyglądałaś suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper a nam marudziłaś! Kochana nie masz powodów aby się nie pokazywać na zamkniętym, jutro chcemy zdjęcie, prawda kwietnióweczki???

Aniez ja chcem przepis na sernik bez sera!!!!!

A ja dziś trochę kwiatów w doniczkach od mamy pożyczyłam (hehe:-D) co by ładniej w ogródku było jak przyjdą z gminy. Wiem przegięłam,ale ta nawałnica mi tyle kwiatów zniszczyła,że coś musiałam wykombinować.

Daga kompa kukurydzą oplułam przez ciebie.
Ja i tak jestem lepsza od ponad roku mam konto, nie mam pojęcia o co tam chodzi bo z lenistwa nie chciało mi się eksplorować tego fejsbuka. Mam NK i oprócz Wroni nikogo nie znalazłam.

O właśnie Wronka do tablicy. Kochana widziałam Twoje zdjęcie z Weroniczką z lutego, wyglądałaś suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper a nam marudziłaś! Kochana nie masz powodów aby się nie pokazywać na zamkniętym, jutro chcemy zdjęcie, prawda kwietnióweczki???

Aniez ja chcem przepis na sernik bez sera!!!!!

A ja dziś trochę kwiatów w doniczkach od mamy pożyczyłam (hehe:-D) co by ładniej w ogródku było jak przyjdą z gminy. Wiem przegięłam,ale ta nawałnica mi tyle kwiatów zniszczyła,że coś musiałam wykombinować.
kitteczku kochany, ale ja od lutego do kwietnia 15kg przytyłam...;-(

I udało mi się przebrnąć i nadrobić dniówkę.
Byłam dzisiaj pierwszy dzień w pracy i było bardzo miło. Wszystko jakoś się fajnie poukładało, więc już teraz optymistycznie patrzę. Nawet sobie pomyślałam, że może lepiej tak, bo będę dwa dni i w jeden jeszcze coś online machnę, a pozostałe dni tylko dzieciaczki, B i bb:-)

Kfiatek - witaj w klubie!
Moj Ł to juz chyba wszystkie dostepne filmy na temat 2012 widzial i tez jest swiecie przekonny, ze zmieni sie biegunowosc ziemi i wogole bedzie sajgon. No bo inaczej byc nie moze jesli Ziema ma sie zatrzymac, i zaczac krecic w druga strone............
:-D

Kurczaczki w ziolach i czosnku, kurczaczki w marynacie miodowej, pulpeciki w sosie pomidorowym, pulpeciki w koperkowym - w zamrazarce, placek z truskawkami a`la Aniez - to na popoludnie
teraz dokanczam obiadek na dzis. Czas spedzony w kuchni dzis to maximum normy.

Katik robisz konkurencję Dagsili;-). Szkoda, że tak z tym urlopem tak wyszło, nieźle Was załatwili. A już liczyłam na zobaczenie Polci i tego ząbka w realu miałam popodziwiać.

MONIA przepraszam że na tym wątku ale jak byłaś nad morzem to jakiego kremu używałas dla małej coby ją :-)słoneczko nie przypiekło.
Poratuj:-D

Ja używałam z PENATENU 50+ i Alicja bielutka wróciła ;-)

idę włoski suszyć

reklama
ech, następna Matka Polka....a gołąbki, pulpety, fasolka ze słoika to nie łaska ?
albo mrożona pizza ?
wiesz jakby tęsknił ?
a tak to nie doceni, że wróciłaś....;-)
co racja to racja...
ale jakby sie mamusi poskarzyl, ze go o z takim zarelkiem zostawilam, to gadania by bylo co niemiara;-)

1)O właśnie Wronka do tablicy. Kochana widziałam Twoje zdjęcie z Weroniczką z lutego, wyglądałaś suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper a nam marudziłaś! Kochana nie masz powodów aby się nie pokazywać na zamkniętym, jutro chcemy zdjęcie, prawda kwietnióweczki???

2)Aniez ja chcem przepis na sernik bez sera!!!!!

3)A ja dziś trochę kwiatów w doniczkach od mamy pożyczyłam (hehe:-D) co by ładniej w ogródku było jak przyjdą z gminy. Wiem przegięłam,ale ta nawałnica mi tyle kwiatów zniszczyła,że coś musiałam wykombinować.
3x TAK :-D:-D:-D

Katik robisz konkurencję Dagsili;-). Szkoda, że tak z tym urlopem tak wyszło, nieźle Was załatwili. A już liczyłam na zobaczenie Polci i tego ząbka w realu miałam popodziwiać.
4 tygodnie do 1 tygodnia mi sie okroily, a planow bylo co niemiara
ale tak czy siak do Babci na Piotrowicka w ktorys dzien na bank podjade, wiec jest szansa, ze jesli czas pozwoli to sie zobaczymy choc na pol godzinki ;-)

Do góry