reklama

Kwietniowki 2015

Myla mam nadzieje ze bedzie ok. Trzymam kciuki z calych sil:tak: Nie pisze nic wiecej bo dziewczyny napisALy i nie bede sie powtarzac.

Olusia jak tam? Wypuscili cie?

Tabasia mam nadzieje ze wszystko ok.

Doli a ty lezysz?

reklama
Natasza, Milia , kuklaki stawia się właśnie Wiecej ale nie boli, młody chyba się przekręcił wczoraj i oto efekt... Jakby nie mógł być głowa w górę.. Leże praktycznie cały czas już mam dosyć więc pozwalam sobie na spacery do 2 pokoju :D

W dodatku chyba brak mi magnezu pomimo mega dawek 4 x forte magnez bo mam skurcze w stopach od 2 dni...

Doli to stawianie to takie twardnienie w dole brzucha ?? Bo mi się tak wczoraj wieczorem napisnał brzuch na dole twardniał ale mały tam rządził i się wypychał ale nie wiem czy to to samo ??

Nie, takie miarowe wypychanie brzucha w górę do oporu, że aż wygląda jak stożek, na kilkanaście sek po czym wraca do miękkiego. Towarzyszy uczucie tak jakbym nabrała do oporu powietrza i przytrzymala...

Doli, dobrze chociaż, że nie boli... Odpoczywaj, a jak czujesz, że za mało mg, to można zwiększyć? nie wiem jaka tam jest dawka, u mnie jest 51 mg mg (500 mg mleczanu mg) i biorę 6x, ale mi się nie stawiam.

Natasza nie biorę wcale, brałam ze 2 razy zanim ten pęcherz wykrylam że mam infekcje..

Milia żeby głowa tak nie myślała to byłoby dobrze!!

Właśnie, szpitalne dziewczyny dawajcie znać!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry