reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja jeszcze nie ba cukrzycowej. Chodź jak sobie przypominam to cukry po cukrach prostych tj wszelkich teoretycznych zakazanych ciasteczkach, czekoladkach itd miałam w normie. A jak zjadłam przed południem ukochany nabial to 210 - 240....

ciezko stosowac ta diete na poczatku ciazy gdy nudnosci dokuczaja i brak ochoty na wiekszosc potraw :(
kompletnie nie mam ochoty na mieso ani na twarogowe potrawy oraz na wiekszosc warzyw :( czyli na to co powinno byc podstawa mojego zywienia :(
takze moja dieta glownie opiera sie na kanapkach z serem i pomidorem oraz warzywnych zupach ewentualnie jajko i parowki
jak pomysle o pieczonym udku to od razu mi nie dobrze
mam nadzieje ze niedlugo mi przejdzie to :(

kupilam stewie bede eksperymentowac ale nawet na to nie mam ochoty :(
kasze , makarony i owoce tez sa blee :(
slonecznik mi dobrze robi wiec siedze i skubie , nudnosci mi lagodzi :) a ze nie dam rady duzo zjesc tak skubiac to i dietetycznie trzyma cukier w ryzach

Dziewczyny witajcie,
Po długiej przerwie wracam. Niestety wraz z początkiem 9 tygodnia zaczeły się niemiłosierne mdłości i wymioty. Miałam dzisiaj pierwszą zmiene w sklepie więc byłam od 5 rano. Czas na śniadanie a ja na nic nie mam ochoty, więc sądząc że bułka z serkiem śmietankowym będzie najlepszym rozwiązaniem zjadłam ją. Niestety na nic, 3 podejścia i nic. Na obiad pomidorowa i zwrot. Teraz spagetti i to samo. A tak mnie mdli że po przyjściu do dmu poszłam spać z nadzieją że przejdzie ale nic z tego. Jest po prostu tragicznie.

Hejka :-)
Dzis mierzyłam ciśnienie i : 143/88 .. Za duże :-( , ostatnio mialam 122/83 ..., mam nadzieje ze mi troche zejdzie. W ostatniej ciąży tez mialam to samo :-( tak to jest jak sie ma nadwagę

Karina ja też kg in plus a ciśnienie w normie. za to kupiłam dzis jakis dziwny chleb i zjadłam na kolacje. Niby same ziarna ale zaraz go chyba zwróce. Mam mdłosci ewidentnie wieczorne - czego w pierwszej ciazy nie doświadczyłam i nie wiedziałam ze to takie męczące.

Ja też mam trochę kilogramów na plus ale ciśnienie w normie
Będzie dobrze ne martw się Karina może czymś się denerwujesz i Ci rośnie?
Ja na szczęście mdłości nie mam ale myślę że to tylko kwestia czau... za to męczą mnie zaparcia... macie jakieś sprawdzine metody?

reklama
Aylin , ja w pierwszej ciąży wymioty mialam dopiero w 8 miesiącu i to przez zgagę ... Teraz mam lekkie mdłości ale bez wymiotów ... No zobaczymy jak to bedzie dalej. Mam rownież nadzieje ze u Ciebie ten stan szybko minie ✊✊✊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry