Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kurde jakbym swojego widzialaJa największy żal mam so swojego P. że czuję sie jakoś tak sama ze swoimi smutkami problemami. On zachowuje się jakby nigdy nic się nie działo. A ja po nocach nie śpie, a jak tylko próbuje z nim rozmawiać to słyszę, że on i tak już miał zły dzień i nie pozwoli żebym ja go jeszcze dobijała/dołowała, że chciałby choć w domu mieć spokój i jest oczywiście kłótnia. :-[ :'(
tez mam czasami takie mysliJa tylko kiedy jestem zła na mojego P. to zaczynam się zastanawiać czy jak bym była sama byłoby mi lepiej, bo choć kocham go, to czasami mam wrażenie, że on dodaje mi wiecej zmartwień, niż radości. :-\
tez to stosuje juz dluugo tylko ze to nie rozwiazuje problemow tylko jest sposobem na przeczekanie :/ nie tworzy to miedzy nami pozytywnej wiezi wiec beznadziejaasia Ty się nie łam, weź to olej, serio mi pomogło ignorowanie, ksiażka/film itp. przynajmniej się nie nakręcałam bo i tak nie byłoby lepiej ...![]()
tez to stosuje juz dluugo tylko ze to nie rozwiazuje problemow tylko jest sposobem na przeczekanie :/ nie tworzy to miedzy nami pozytywnej wiezi wiec beznadzieja![]()
wkurza mnie jak on milczy albo tylko na spokojnie mi coś odpowie :banghead: