Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u mnie w piątek na wizycie mały był pośladkowo, a w środę (prywatnie) już główkowo, więc może nie martw się na zapasMały leży póki co miednocowo (choć wiem, że ma jeszcze czas). A ja się boję, że nie zgodzą się na cc i znów poród nie będzie postępował (ponoć 70% kolejnych porodów po cc też kończy się cesarką)
Wy tu o pszczołach a ja miałam kleszcza w łóżku przed chwilą :/ Musiał mój dzisiaj z lasu przynieść![]()
brrrrrrrr......muszę dać radęRenatka a dla Ciebie 8gromny szacun za podejscie do wszystkiego!!!! Dasz rade na pewno![]()
![]()
![]()
znaczy do tej polki co przeznaczylam na ciuszki dzieciece
rozmiar 56 na sam poczatek poukladalam na szafce tuz obok lozeczka :/

Oltoma ja też mam jakos taki charakter że czytam wszytsko żeby byc na bieżąco, ale czasem cieżej mi się samej odezwać...Witam wszystkie Mamusie!
Chyba zacznę się odzywać częściej niż co kilka tygodni, bo im bliżej końca tym jakoś większą potrzebę czujęMimo, że czytam Was od samego początku kwietniowego wątku bardzo sumiennie:-) (taki mój codzienny nałóg)
Zazdroszczę Wam, że tak niewiele Wam zostało do rozwiązania. Ja niby też kwietniówka, ale termin mam dopiero na 30.IV... Choć liczę, że uda się przyspieszyć poprzez cc.... I to z kilku powodów...
Mam pytanie do mam, które mają dziecię/dzieci ułożone miednicowo: czy macie podwyższoną ilość wód płodowych? W zeszłym tygodniu miałam USG (30tc) i lekarz powiedział, że mam nieznacznie powyżej normy. Jak zapytałam co mogę z tym zrobić to powiedział, że to normalne przy miednicowym ułożeniu i żeby się nie przejmować bo i tak zrobić nic nie mogę.... Jakoś ten lekarz nie wzbudził mojego zaufania i mimo wszystko gdzieś mi ten temat niepokojąco lata koło głowy....
Ciekawa jestem jak to u Was wygląda.