Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny w ulotce od uroseptu pisze zeby w ciazy nie zażywać ... Wiec jak to jest?
To chyba ja mam z nim tak zle że musze wszystko sama robićMyla jesteś hardcorem! Ten Twój Arek to ma z Toba dobrze
Ja dzis w ramach lepszego samopoczucia ugotowałam pomidorowa i upiekłam szarlotkę z budyniem mniaam!
Juz sie nie moge doczekać poniedziałku bo jakaś poschizowalam chodzę, ze serduszko nie bije....:-(
on był w pracy i nawet nie wiedział ze wezmie mnie na remont, jak wrocił to akurat kończyłam 
Ja na imprezie ostatnio piłam lecha free, prawie jak piwoKarina kup żurawinę i sok z żurawiny. I pij codziennie. Na kłopoty z bakteriami w moczu najlepszy sposób - aczkolwiek dość cierpki.
Właśnie wróciłam z piwa z koleżankami z grupy lokalnej zbb. Fajnie było. Drinki bez alko też są smaczne
mohej no i leje u nas![]()
Teraz tylko widzialam dzidzia, serduszko i dostałam nowe foto
kolejne usg mam 2.10 pozniej 13 i 15
troche dużo co??? 
![chusta-storchenwiege-leo-schwarz-weiss[3][2].jpg chusta-storchenwiege-leo-schwarz-weiss[3][2].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/367/367403-8c174f0963b6f4fe0ccd38ad4426e0c4.jpg?hash=jBdPCWO29P)