reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Tabasia, podziwiam Cię :) to pewnie zależy od pracy, ale ja sobie siebie niestety nie wyobrażam. To zmęczenie mnie dobija każdego dnia. Ciekawe co to będzie później ;) Ja również trzymam kciuki za nasze wszystkie dzieciątka i za Nas oczywiscie :) !

reklama
Tabasia, tez bede trzymała wg usg, idę za 2 tyg i dowiem :))

Najchetniej pracowałabym do konca, niestety w mojej pracy nie ma lekko... eeh w domu zabiłabym z nudów :-)

Anulka gratuluje, ja tez brałam slub będąc w ciazy, w zeszłym roku tylko w 4 miesiącu..to był stres! Trzymaj sie, jakoś dasz radę :)

A mi tam jest dobrze bez pracy, nie mam czasu na nudę. Tyle sie dzieje, teraz lato to cały dzien poza domem spędzam z młoda, zwiedzamy miasto, jemy lody, chodzimy na festyny, do parków, nad jeziorka. Nie trzeba siedzieć w domu i sie nudzić ;)

Tak, tylko ze nie mieszkam Polsce, no i moj TZ pracuje na 2zmiane, a tutaj nie za duzo mam znajomych, są ale ponad 100 km. :)

Ja w pierwszej ciąży poszłam na zwolnienie miesiąc przed porodem bo mi się skurcze zaczęły i niestety musiałam leżeć. Jeśli nie te skurcze to dłużej bym pracowała bo w domu się mega nudziłam. Teraz mam już Laurkę więc nie ma czegoś takiego jak nuda :) zobaczymy jak to będzie tym razem.

Ramajluia, co do spotkania to nie wiem czy dam radę. Wracamy w sobotę wieczorem, w niedzielę świętujemy z mężem rocznicę ślubu a od poniedziałku jest u nas teściowa żeby się mała zająć więc nie wiem czy uda mi się wyrwać z domu. A gdzie się zatrzymałaś w Barcelonie?

https://www.google.es/maps/place/Fl...2!3m1!1s0x12a498e38add343b:0xb62fe0af064e9393 ;)

Nic na siłę :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kordosia prace mam fajna. Gorzej z niektorymi wspolpracownikami ale tlumacze sobie ze w kazdej firmie znajdzie sie jakas menda albo dwie :))
Po porodzie bede wnioskowac o pol etatu bo zal mi zycia i tego ze dzieci by musialy byc w przedszkolach... to co zaplanowalam prawie osiagnelam wiec juz moge powoli wyluzowac ;)

Lakara a Ty w jakim kraju?
Widze ze jest troche mamusiek nadajacych z emigracji :)

Do góry