reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki u lekarza - czyli relacje z wizyt, oraz zdjęcia USG :)

reklama
satyna dobrze, ze wsio ok

Lenka no sporawy synek :-) jeżeli bóle migrenowe to być może neurolog nie pozwoli rodzić sn...szczególnie jak dzidza większa. przynajmniej moja kumpela miala CC przez migreny. i dopiero przy drugim wyszło, że od urodzenia ma jakieś problemy z rytmem serca, ze czasem zwalnia i tętno jej bardzo spada...więc dobrze by było ciśnienie sprawdzać. i wszystko przy obciążeniu organizmu ciążą wyszło.

My takze po wizycie u nowego Ginekologa( czyt. Pani ginekolog odeszła w sina dal:cool2:,nie oplaca mi sie do niech chodzic prywatnie i placic 150zł jesli mam karte w medicover a ona tylko u siebie przyjmuje w gabinecie)

Jestem bardzo zadowolona z wizyty!!!Ogólnie polecam dla dziewczyn z Warszawy które rodza na Inflanckiej Dr Bramskiego sssuper gosc dzis bylam u niego pierwszy raz zbadał mnie tak delikatnie ze bylam w szoku:szok:oj dawno nie bylam taka badana-szyjka dłuuuuga zamknieta;)

Wyniki moczu idealne;)morfo troszke spada czyli hemoglobina i płytki odrazu przepisał mi zelazo gdzie wczesniejsza Pani Dr nic mi nie przepisala a hemoglobina byla niska:dry:wkurzyl sie takze na to ze Pani dr za wczesnie mnie skierowala na glukoze dlatego dostalam ponowne badanie na CUKIER:szok::baffled:na czczo i po 2h:nerd:sssuper ,-w sumie koles chce sie upewnic czy wszystko ok:tak:damy rade:pPP Morfo mam zrobic za 2 tygodnie ,na nastepna wizyte, mocz za miesiac(bo jest dobry) a glukoze w ciagu 2-3dni....na szybciocha...Ahhhh i na nastpnej wizycie bedziemy robic posiew...(powiedzial im pozniej tym lepiej:sorry2:

Dziewczynki gratuluje udanych wizyt!!!!

Gratuluje wszystkim udanych wizyt!!

Lenka - kawał chłopa Ci się szykuje
Phel - a jak tam z nerką? Mój gin mi mówił, że posiew na paciorkowca robi się jakieś 4 tygodnie przed terminem porodu. Ten wynik ponoć jest 'aktualny' przez około miesiąc, dlatego nie powinno się go robić za szybko. Sprawdzałam rano kiedy miałam robiony z Antkiem i był to koniec 36tc.

Smile- no wlasnie tez spojrzalam w Alanową karte,a widzialam ze juz niektóre kwietniówki sa po:szok:gdzie maja 32t.c na suwaczku(juz nie pamietam kto)USG nie mialam za tydzien w srode mam z pomiarami wszystkimi i sie okaze...to byla sama kontrolna wizyta...

reklama
Ja tez dzisiaj po wizycie. U mnie niestety nie tak kolorowo. Zaczelo mi sie robic rozwarcie i musze lezec:(
Wlasnie skonczylam 32 tydzien a moja dzidzia wazy tylko 1550g. Napiszcie prosze jak to bylo u Was bo poczytalam w necie i zaczelam sie denerwowac ze to za malo. Pozdrawiam wszystkie kwietnioweczki:)

Do góry